Κοινωνία

Λάρισα: 42χρονη έκανε καταγγελία σε βάρος του πρώην συντρόφου της για άγριο ξυλοδαρμό και εξύβριση

Μια 42χρονη γυναίκα, ήταν θύμα κακοποίησης από τον πρώην σύντροφο της για περισσότερο από έναν χρόνο. Η γυναίκα τον κατήγγειλε για εξύβριση στη Λάρισα, αλλά ανέφερε επίσης όλα τα περιστατικά βίας που είχε υποστεί στο διάστημα που ήταν μαζί.

Σύμφωνα με την 42χρονη, ο δράστης είχε ασκήσει πολλές φορές σωματική βία σε βάρος της και μάλιστα πριν από τέσσερις με πέντε μήνες την είχε χτυπήσει τόσο βάναυσα στην περιοχή Παλιουριά των Γρεβενών, ώστε χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο της πόλης. Αλλά και πριν από έναν χρόνο, ο «νταής» σύντροφός της την είχε χτυπήσει με γροθιές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα και τότε να ζητήσει ιατρική βοήθεια στο νοσοκομείο της Λάρισας.

Σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, στην οποία ενσωματώθηκαν όλα τα προηγούμενα περιστατικά που περιέγραψε η πρώην σύντροφός του και οδηγήθηκε με αυτήν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.


 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...