Κοινωνία

Πάτρα: Σημειώθηκε έκρηξη σε πολυτελές τζιπ- Οι Αρχές κάνουν λόγο για εμπρησμό

Χθες ξημερώματα Τρίτης σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη σε πολυτελές αυτοκίνητο τζιπ στην Πάτρα, κοντά στο Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», η οποία προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στους κατοίκους της περιοχής.

Σύμφωνα με το pelop.gr, χθες στις 3.34π.μ., αυτοκίνητο τζιπ που ήταν σταθμευμένο στην οδό Ορειβασίου, τυλίχθηκε στις φλόγες, με τους κατοίκους να αναφέρουν ότι πριν την εκδήλωση της πυρκαγιάς, ακούστηκε έκρηξη. Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Τι είπε στις αρχές ο ιδιοκτήτης του τζιπ που τυλίχτηκε στις φλόγες στην Πάτρα


Ο ιδιοκτήτης του πολυτελούς τζιπ, το οποίο και υπέστη σοβαρές ζημιές, διατηρεί καφετέρια στην περιοχή της πλατείας Παπανδρέου. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής, δεν είχε διαφορές με κάποιον και δεν είχε δεχθεί απειλές.

Εμπρηστική επίθεση βλέπουν οι αρχές


Tα μέχρι τώρα στοιχεία των ερευνών του Ανακριτικού Τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πατρών συνηγορούν στο ότι η φωτιά που εκδηλώθηκε προήλθε από εμπρηστική ενέργεια.

Ο τοπικός ιστότοπος αναφέρει ότι στο παρμπρίζ της BMW X5 βρέθηκαν υπολείμματα εύφλεκτου υλικού και συγκεκριμένα βενζίνης.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για το περιστατικό εστιάζοντας τώρα στην αναζήτηση βιντεοληπτικού υλικού από κάμερες, από τις οποίες, ενδεχομένως, να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις των δραστών ή του δράστη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μέση Ανατολή 0

Γιατί έφυγαν 50.000 Ρώσοι από την Τουρκία σε λίγους μήνες; Ο Ερντογάν ξαφνικά μειώνει την αγορά του πάμφθηνου ρωσικού φυσικού αερίου

Υπάρχει εκτίμηση για προσκόλληση στις ΗΠΑ παρά την πρόσφατη άρνηση Μπάιντεν-Όλα αυτά σημαίνουν κίνδυνο στο Αιγαίο για...
Ελληνοτουρκικά 0

Τρομερή αποκάλυψη με αριθμούς-Οι Βρυξέλλες δίνουν τεράστια κονδύλια στον Ερντογάν που τα χρησιμοποιεί για να απειλεί την Ελλάδα και την Κύπρο

Ο Α.Μποζκούρτ εκθέτει Ελλάδα και ΕΕ για τα δις ευρώ που δίνονται στην Τουρκία και πάνε σε Τζιχαντιστές και παρακράτος