Κοινωνία

Ηράκλειο: Επιβάτης πλοίου μετέφερε σχεδόν μισό κιλό κάνναβης- Σκόπευε να κάνει διακίνηση

Λίγο λιγότερο από μισό κιλό ακατέργαστης κάνναβης έκρυβε στα πράγματα του ένας 37χρονος Έλληνας που βρισκόταν στο πλοίο της γραμμής το οποίο έφτασε από τον Πειραιά στο Ηράκλειο, χθες πρωί Σαββάτου. Βέβαια, συνελήφθη αμέσως μετά την αποβίβασή του.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφαλείας είχαν δεχθεί πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά των ναρκωτικών και εντόπισαν τον ύποπτο επιβάτη με τη συνδρομή λιμενικών του Κεντρικού Λιμεναρχείου. Κατά την διάρκεια του ελέγχου που του έκαναν βρήκαν στην αποσκευή του μια νάιλον σακούλα που περιείχε 403 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και του πέρασαν χειροπέδες.

Σε βάρος του 37χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή και μεταφορά ναρκωτικών με σκοπό την διακίνηση, με την οποία παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου, αλλά η προανάκριση συνεχίζεται, καθώς ερευνάται αν επρόκειτο να παραδώσει σε άλλον την σακούλα με την κάνναβη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...