Κοινωνία

Δυτική Ελλάδα: 4 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία

Συνελήφθησαν 4 άτομα, σε τρεις περιπτώσεις, χθες Σάββατο  6-4-2024 και σήμερα Κυριακή 7-4-2024, στην Πάτρα και στον Πύργο, από αστυνομικούς υπηρεσιών των Διευθύνσεων Αστυνομίας Αχαϊας και Ηλείας, σε βάρος των οποίων έχουν σχηματιστεί δικογραφίες για ενδοοικογενειακή βία.

Στην περίπτωση περίπτωση, συνελήφθη σήμερα τα ξημερώματα στην Πάτρα, ένας ημεδαπός άνδρας και μια ημεδαπή γυναίκα, διότι ως σύντροφοι αλληλοκαταγγέλθηκαν για πρόκληση σωματικών βλαβών.

Στη δεύτερη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στην Πάτρα, συνελήφθη ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι η εν διαστάσει σύζυγος του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του για απειλές.

Στην τρίτη περίπτωση, χθες το απόγευμα, στον Πύργο, συνελήφθη ένας ημεδαπός άνδρας, διότι η σύζυγος του, υπέβαλλε καταγγελία σε βάρος του για πρόκληση σωματικών βλαβών σε βάρος της, μέσα σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...