Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Πληροφορίες για νέο περιστατικό ολιγωρίας αστυνομικών έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων-Τι ισχύει τελικά;

Δυο ημέρες μετά τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων που συγκλόνισε το πανελλήνιο, μια ακόμα πιθανή "ολιγωρία αστυνομικών μάλιστα στο ίδιο σημείο μας βάζει σε σκέψεις", αναφέρει τοπικό ΜΜΕ.

"Συγκεκριμένα, δυο ημέρες μετά το τραγικό περιστατικό, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων βρίσκονταν συγκεντρωμένοι σύλλογοι γυναικών, φορείς και συλλογικότητες, οι οποίοι πραγματοποιούσαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη δολοφονία της άτυχης Κυριακής, ζητώντας τη λήψη μέτρων. Στο σημείο υπήρχε  αστυνομική δύναμη για την αποφυγή επεισοδίων"αναφέρει η ιστοσελίδα doxthi.gr

"Με την ολοκλήρωση της συγκέντρωσης, δόθηκε στην κυκλοφορία ξανά η λεωφόρος Δημοκρατίας που ήταν κλειστή και το πρώτο λεωφορείο που τη διασχίζει σταματά απέναντι από το Τμήμα για να ανέβει μια κοπέλα.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, μέσα στο λεωφορείο, υπήρξαν τρία νεαρά άτομα, τα οποία σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες, κάπνιζαν, έκαναν φασαρία και γενικά η στάση τους ενοχλούσε τους επιβάτες.

Φοβούμενος ίσως τα χειρότερα, ο οδηγός του λεωφορείου αποφάσισε να σταματήσει στη στάση και να ζητήσει από τους αστυνομικούς – αρκετοί στο σημείο – να κατεβάσουν από το λεωφορείο τους τρεις νεαρούς, προκειμένου να συνεχίσει απρόσκοπτα το δρομολόγιο και να μην υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα με τους υπόλοιπους επιβάτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η απάντηση που πήρε από τους αστυνομικούς ήταν… να καλέσει την άμεση δράση! Τόσοι αστυνομικοί μαζεμένοι για τη συγκέντρωση και η πρώτη τους κουβέντα στον οδηγό ήταν, σύμφωνα με μαρτυρίες, να καλέσει την άμεση δράση για να κατέβουν από το λεωφορείο τρεις επιβάτες που δημιουργούσαν πρόβλημα!", καταλήγει η ίδια ιστοσελίδα.

Τα ερωτήματα είναι πολλά μετά τον άδικο χαμό της νεαρής 28χρονης κοπέλας.

Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες από την Ελληνική Αστυνομία για το τι έγινε πραγματικά με αυτό το νέο περιστατικό που αναφέρει τοπικό ΜΜΕ της δυτικής Αττικής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ