Κοινωνία

Δολοφονία στους Άγιους Αναργύρους: Τι είπε η φαρμακοποιός που βρέθηκε πάνω από την Κυριακή

Για τις τραγικές εικόνες που αντίκρισε, όταν αστυνομικοί της ζήτησαν γάζες και γάντια για να προσπαθήσουν να σταματήσουν την αιμορραγία στην 28χρονη Κυριακή, μετά τη φονική επίθεση που δέχτηκε από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της, μίλησε η φαρμακοποιός που βρέθηκε στο σημείο, το βράδυ της Πρωταπριλιάς.

«Εγώ έφευγα και είχε γίνει πλέον το περιστατικό. Δεν άκουσα φωνές, καθόλου. Εγώ, αυτό που μου ζητήσαν οι αστυνομικοί ήταν αιμοστατικές γάζες, γάντια, για να προσπαθήσουν να σταματήσουν τις αιμορραγίες. Τι να σταματήσεις τώρα με τόσες μαχαιριές που τελικά ακούστηκε ότι έγιναν, τι να σταματήσεις, που να πρωτοσταματήσεις; Η κοπέλα ξεψύχησε θεωρώ ακαριαία με τόσο αίμα που χάθηκε», είπε η φαρμακοποιός στο Mega.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μου το ζητήσαν (να δω αν έχει σφυγμό) τα παιδιά κι έβαλα γάντια, ψηλάφισα στο λαιμό και είδα ότι δεν έχει σφυγμό η κοπέλα. Η κοπέλα ήταν μπρούμυτα, τόσο αίμα εκεί πέρα. Η κοπέλα έχασε όλο το αίμα της από τις μαχαιριές άμεσα» πρόσθεσε, ενώ περιέγραψε τι επικράτησε στο σημείο αμέσως μετά τη δολοφονία.

«(Ο δράστης) ήταν ξαπλωμένος. Δεν είδα, δεν πλησίασα τον δράστη. Ήταν η κυρία, η οποία είναι στο αστυνομικό τμήμα, δεν ξέρω ακριβώς τη θέση της, η οποία έκλαιγε στην κυριολεξία. Εγώ βγαίνοντας για να φύγω, άκουσα που φώναζε για την κοπέλα. Έκλαιγε, φώναζε «Ξαναπάρτε το ΕΚΑΒ». Η κοπέλα ήταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση».

«Ήταν τόσο θλιβερό το όλο σκηνικό, τι να σου πω… Τόσο αποκαρδιωτικό, τόσο στενάχωρο που χωρίς να ξέρω τελικά, δεν μπορέσανε να δώσουν έστω και μια πνοή. Ακόμα κι εκείνη την ώρα που διεπράχθη το έγκλημα αυτό, αν ήταν εκεί το ΕΚΑΒ για να δώσει πρώτες βοήθειες, ήταν τόσο πολύ το αίμα που έφυγε τόσο γρήγορα που δεν ξέρω αν θα προλάβαιναν έστω και το παραμικρό» σημείωσε η φαρμακοποιός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Έρχονται ραγδαίες εξελίξεις στο Αιγαίο-Ενημέρωση Αμερικανών Γερουσιαστών από τον κ. Ιωάννη Σιτιλίδη για τα τουρκικά τερτίπια στο Αιγαίο

Αναφέρθηκε το ζήτημα της ΑΟΖ , το FIR Αθηνών και οι τομείς έρευνας και διάσωσης στο Αιγαίο-Είμαστε πολύ κοντά σε...