Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 2 άντρες για λαθρεμπόριο τσιγάρων- Έχουν κατασχεθεί πάνω από 4.800 λαθραία καπνικά προϊόντα

Η αστυνομία της Θεσσαλονίκης συνέλαβε δύο άντρες για λαθρεμπόριο τσιγάρων ενώ έχουν κατασχεθεί συνολικά περισσότερα από 4.800 λαθραία προϊόντα καπνού. Πιο συγκεκριμένα, αστυνομικοί συνέλαβαν χθες στην περιοχή του Ν. Σιδηροδρομικού Σταθμού έναν 42χρονο αλλοδαπό για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και σε άλλη περίπτωση έναν 64χρονο Έλληνα.

Ο 42χρονος εντοπίστηκε έξω από το σπίτι του και σε έλεγχο που τού έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 240 πακέτα τσιγάρων χωρίς την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, κινητό τηλέφωνο και χρηματικό ποσό προερχόμενο από παράνομη δραστηριότητα.

Στην συνέχεια, με την παρουσία δικαστικού λειτουργού πραγματοποιήθηκε έρευνα εντός του σπιτιού του, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιπλέον 2.387 πακέτα τσιγάρων και 180 συσκευασίες καπνού (χωρίς την ειδική ταινία).

Ο 64χρονος συνελήφθη χθες το απόγευμα έχοντας στην κατοχή του 2.000 πακέτα τσιγάρα, χωρίς επίσης την ειδική ταινία.

Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...