Κοινωνία

Ιωάννινα: Φωτιά ξέσπασε σε δωμάτιο των φοιτητικών εστιών της Πανεπιστημιούπολης- Στο νοσοκομείο μια φοιτήτρια

Αναστάτωση επικρατεί στην Πανεπιστημιούπολη των Ιωαννίνων εξαιτίας φωτιάς που εκδηλώθηκε σε δωμάτιο στις φοιτητικές εστίες. Μια φοιτήτρια έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα.

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στις φοιτητικές εστίες στα Γιάννενα. Ειδικότερα, η φωτιά εκδηλώθηκε σε δωμάτιο 3ου ορόφου στις Β’ φοιτητικές εστίες της Πανεπιστημιούπολης.

Στο σημείο έσπευσαν 4 υδροφόρα οχήματα και το ΕΚΑΒ. Όλοι οι φοιτητές απομακρύνθηκαν με ασφάλεια και οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά στο δωμάτιο από όπου ξεκίνησε.

Μία φοιτήτρια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ελαφρά αναπενυστικά προβλήματα, χωρίς η κατάστασή της, να εμπνέει ανησυχία.

Σύμφωνα με το epirus-tv, στο συμβάν βρέθηκαν ο υποδιοικητής του 1ου Π.Σ Αντιπύραρχος Πάνος Χρήστος, ο διοικητής ΠΕΠΥΔ Ηπείρου, Αντιπύραρχος Τσιώπος Κωνσταντίνος και ο συντονιστής Υποστράτηγος Μπόκας Χριστόφορος. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια της φωτιάς διενεργείται από το ανακριτικό της Π.Υ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...