Κοινωνία

Συναγερμός στα Ιωάννινα: 14χρονος εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αρχές των Ιωαννίνων μετά τη χθεσινή εξαφάνιση ενός 14χρονου από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων.

Σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού ο 14χρονος Γουαλέντ Μοχάμεντ εξαφανίστηκε στις 4 τα ξημερώματα της Τρίτης.

Το Χαμόγελο του Παιδιού προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου κατόπιν εισαγγελικής εντολής καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν την ζωή του σε κίνδυνο.

Ο Γουαλέντ έχει ύψος 1,60 μ. είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια, φορούσε γκρι παντελόνι φόρμας, μαύρη μπλούζα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...