Κοινωνία

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: 39χρονος μαχαίρωσε τη σύντροφό του κοντά στο αστυνομικό τμήμα

Σοκαρισμένη είναι κοινωνία μετά τη νέα γυναικοκτονία το βράδυ της Δευτέρας 1 Απριλίου στους Αγίους Αναργύρους.

Ένας άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε θανάσιμα την πρώην σύντροφό του με μαχαίρι σχεδόν έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, αργά το βράδυ της Δευτέρας.

Η γυναίκα, που ήταν 28 ετών, υπέκυψε στα τραύματά της.

«Απ΄ ότι μάθαμε είναι ο άντρας της κοπέλας, την μαχαίρωσε μπροστά στο τμήμα και αυτοτραυματίστηκε και ο ίδιος. Έγινε πολύ γρήγορα. Απ΄ ότι μάθαμε το ζευγάρι είχε τσακωθεί και η κοπέλα είχε έρθει να κάνει καταγγελία. Οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να κάνουν τίποτα απολύτως. Τη μαχαίρωσε την ώρα που βγήκε από το τμήμα, μετά μαχαιρώθηκε και ο ίδιος στο λαιμό και τον έπιασε η αστυνομία», ανέφερε στο protothema.gr μάρυρας του συμβάντος.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Mega η γυναίκα μαζί με έναν φίλο της είχε πάει στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει τον 39χρονο επειδή τον είδε να την περιμένει έξω από το σπίτι της και φοβήθηκε.

Αφού βγήκαν από το αστυνομικό τμήμα ο φίλος της αποχώρησε. Η γυναίκα αφού ζήτησε περιπολικό να πάει σπίτι της, της είπαν πως δεν ήταν κάποιο διαθέσιμο και να καλέσει το 100. Την ώρα που καλούσε την Άμεση Δράση της επιτέθηκε ο 39χρονος και την κατακρεούργησε.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ για τη δολοφονία

«Πριν από λίγο εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα από αιχμηρό αντικείμενο στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων. Από το σημείο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο συνοδεία αστυνομικών σε νοσοκομείο ο φερόμενος δράστης της επίθεσης. Διενεργείται προανάκριση από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών» αναφέρει η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ