Κοινωνία

Πύργος - Ξυλοδαρμός 13χρονης: Σοκάρει η μαρτυρία της ανήλικης - «Μαμά θα με είχε σκοτώσει»

Άλλο ένα περιστατικό με άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθητές σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη στον Πύργο της Ηλείας.

Σε βίντεο φαίνονται δύο μαθήτριες Γυμνασίου να μαλλιοτραβιούνται και να ανταλλάσσουν χτυπήματα με μια εξ αυτών να προσπαθεί να κλωτήσει την άλλη.

«Αν δεν το είχαν τραβήξει το παιδί μου λέει "μαμά θα με είχε σκοτώσει". Δηλαδή το βάραγε με μένος» περιέγραψε μιλώντας στο Mega η μητέρα της 13χρονης η οποία δέχτηκε επίθεση από 14χρονη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Φανταστείτε μία μάνα να βλέπει αυτό το βίντεο το παιδί της να το κοπανάνε, να το βαράνε και να είναι 200 παιδιά και να τραβάνε απλά ένα βίντεο» συμπλήρωσε η μητέρα της ανήλικης.

Παράλληλα, τόνισε ότι η 13χρονη «το προηγούμενο βράδυ της φασαρίας είχε δεχθεί κάποια μηνύματα στο κινητό της από τη συγκεκριμένη κοπέλα που της έλεγε ότι είχε πει σε κάποια άτομα η κόρη μου ότι θα την πλακώσει στο ξύλο. Το παιδί βέβαια της απάντησε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

Παράλληλα για τη στιγμή της επίθεσης στην ανήλικη η μητέρα της είπε: «Πλησιάζει τη δική μου την κόρη η άλλη μαθήτρια και της λέει: "εσύ είσαι που είπες θα με πλάκωνες στο ξύλο;" Λέει το παιδί: "εγώ δεν είπα κάτι τέτοιο"».

«Πήγαμε νοσοκομείο, ευτυχώς το παιδί δεν έχει χτυπήσει, γιατί το χτύπαγε άτσαλα. Το έσπρωξε κάτω, το τράβηξε από τα μαλλιά, το έσπρωξε στο πεζοδρόμιο, η πρώτη κλωτσιά ήταν στο στέρνο που του έκοψε την ανάσα του παιδιού» πρόσθεσε.

«Ήταν προμελετημένο, γιατί δεν μπορεί ξαφνικά μέσα σε έναν καυγά να τραβάνε βίντεο. Το είχε πει και η ίδια η κοπέλα στο μήνυμα ότι "αύριο θα γίνει χαμός"» κατέληξε η μητέρα της 13χρονης.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ