Κοινωνία

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος για 4ο 24ωρο

Σε κρίσιμη αλλά σταθερή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Γεννηματάς» ο αγαπημένος τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, μετά το έμφραγμα που υπέστη το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (28.03.24) κατά τη διάρκεια των προβών για το J2US.

Διασωληνωμένος για τέταρτο 24ωρο στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, ο Δημήτρης Κόκκοτας δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του ύστερα από το έμφραγμα, με τους δικούς του ανθρώπους να βιώνουν στιγμές έντονης αγωνίας.

Όπως μετέδωσε ο Alpha και η εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» με τη Ναταλία Γερμανού το μεσημέρι της Κυριακής (31.03.24), οι γιατροί δεν έχουν ξυπνήσει τον τραγουδιστή, ο οποίος βρίσκεται σε καταστολή, προκειμένου να διαπιστώσουν πώς αντιδρά ο οργανισμός του. 

Μιλώντας για τη στιγμή που ο Δημήτρης Κόκοτας αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία ενώ ήταν σε εξέλιξη οι πρόβες για το J2US, ο Δημήτρης Σχίζας που συμμετέχει και ο ίδιος στο λαμπερό σόου και ήταν καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, περιέγραψε πως ο αγαπημένος τραγουδιστής είχε τις αισθήσεις του και μπορούσε να εξηγήσει ακριβώς τί συμπτώματα είχε στο ΕΚΑΒ, όταν κάλεσαν για ασθενοφόρο. 

«Ήμασταν στην αλλαγή στις πρόβες, όπου κατεβαίναμε εμείς και ανέβαινε ο Δημήτρης Κόκοτας και η Τραϊάνα Ανανία να τραγουδήσουν. Μπήκαμε μέσα και είδαμε την Τραϊάνα που τον είχε στα πόδια της. Το ευτυχές σε αυτό το δυσάρεστο γεγονός ήταν πως δεν είχε χάσει τις αισθήσεις του 100% και μπορούσε να μας εξηγήσει τι αισθάνεται, γιατί είχαμε ανοιχτή γραμμή με το ΕΚΑΒ. Μας ρωτούσαν για τη σοβαρότητα της κατάστασης. Ευτυχώς ήρθαν κατευθείαν και του έβαλαν οξυγόνο και ήταν πολύ άμεσοι», είπε ο Στάθης Σχίζας.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...