Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ρομά επιχείρησαν να διαρρήξουν φορτηγάκι- Συνελήφθησαν από αστυνομικό που ήταν εκτός υπηρεσίας

Ένας αστυνομικός που ήταν εκτός υπηρεσίας, κατάφερε με τη βοήθεια της ομάδας ΔΙ.ΑΣ να συλλάβει δύο Ρομά που προσπάθησαν να διαρρήξουν φορτηγάκι στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το thestival, το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στην οδό Γιαννιτσών. Ο αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας αντιλήφθηκε τις ύποπτες κινήσεις των δυο δραστών και ειδοποίησε το κέντρο της Άμεσης Δράσης.

Θεσσαλονίκη: Οι δράστες προσπάθησαν να διαφύγουν


Άμεσα ενημερώθηκαν δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και κινήθηκαν προς το σημείο. Οι δυο επίδοξοι διαρρήκτες αντιλήφθηκαν τον αστυνομικό εκτός υπηρεσίας, μπήκαν στο όχημά τους και προσπάθησαν να διαφύγουν.

Οι αστυνομικοί της ΔΙ.ΑΣ. τους εντόπισαν στην ευρύτερη περιοχή και τους συνέλαβαν. Πρόκειται για δυο Ρομά ηλικίας 46 και 35 ετών, οι οποίοι παραπέμφθηκαν αρμοδίως.

Τι περιείχε το φορτηγάκι που ήθελαν να «ξαφρίσουν»


Το φορτηγάκι που βρέθηκε στο στόχαστρό τους είχε στο φορτίο του εργαλεία μεγάλης αξίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...