Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Αγρότες Θεσσαλίας: Απέκλεισαν με τρακτέρ το μνημείο της εξέγερσης στο Κιλελέρ (Εικόνες)

Οι αγρότες της Θεσσαλίας σε μια αιφνιδιαστική κίνηση, απέκλεισαν σήμερα βράδυ Σαββάτου με τα τρακτέρ τους το μνημείο του Κιλελέρ στα πλαίσια του αυριανού πολιτικού εορτασμού.

 

Τις προηγούμενες ημέρες οι αγρότες της Θεσσαλίας, ανέφεραν ότι την Κυριακή 31 Μαρτίου, στις 10.30 το πρωί, θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο με τα αγροτικά τους μηχανήματα στο Κιλελέρ και ότι πρόθεσή τους ήταν να μην επιτρέψουν να μετατραπεί σε φιέστα από την κυβέρνηση και τις τοπικές αρχές η επέτειος της εξέγερσης.

«Την Κυριακή θα περιφρουρήσουμε τον χώρο του μνημείου, δεν θέλουμε να γίνει μια ακόμα φιέστα, όπου θα ακούσουμε λόγια συμπάθειας, ότι έχουμε δίκιο και αόριστες υποσχέσεις όπως ακούμε εδώ και μήνες. Την εκδήλωση θα αναλάβει το οργανωμένο αγροτικό κίνημα. Καλούμε αγρότες, κτηνοτρόφους, μελισσοκόμους της Θεσσαλίας να συμμετάσχουν μαζικά στην κινητοποίηση. Η κυβέρνηση πρέπει να πάρει το μήνυμα ότι χρειάζεται να δώσει λύσεις, δεν μας αρκούν πλέον τα λόγια», είχε αναφέρει ο Ρίζος Μαρούδας, πρόεδρος της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...