Κοινωνία

Αλεξανδρούπολη: Ξήλωσαν ράγες από το δίκτυο του ΟΣΕ

Ενώ η ασφάλεια του σιδηροδρομικού δικτύου της χώρας είναι μείζον θέμα της επικαιρότητας, τρεις «κυνηγοί» μετάλλων χωρίς να νοιάζονται αν θα προκαλέσουν κάποιο σοβαρό ατύχημα ξήλωσαν τις ράγες των γραμμών σε αγροτική περιοχή της Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με το protothema.gr, οι δράστες άρπαξαν από την γραμμή του Ο.Σ.Ε. πέντε τμήματα από ράγες και πέντε μεταλλικούς σιδηροδρομικούς πασσάλους, τα οποία φόρτωσαν στο τρέιλερ που είχαν συνδέσει με το Ι.Χ. αυτοκίνητό τους και τράπηκαν σε φυγή, το πρωί της Τετάρτης. Όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφάλειας, συνελήφθησαν και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν σε αρμόδιο υπάλληλο του Οργανισμού.

Το αυτοκίνητο και το τρέιλερ κατασχέθηκαν μαζί με διάφορα εργαλεία που βρέθηκαν στο εσωτερικό του και οι τρεις δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης ο οποίος τους άσκησε δίωξη για κλοπή σιδηροδρομικού υλικού και διατάραξη της ασφάλειας συγκοινωνιών από κοινού, ενώ η Ασφάλεια συνεχίζει την προανάκριση για να εξιχνιάσει τυχόν άλλες παρόμοιες κλοπές υλικού.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ