Κοινωνία

Ευάγγελος Μητσοτάκης: Ο σεφ του Ομπάμα θα μαγειρέψει για την 25η Μαρτίου στο Λευκό Οίκο

Είναι η ημέρα που θα δοθεί η δεξίωση για να τιμηθεί η Ημέρα Ανεξαρτησίας, δηλαδή η 25η Μαρτίου και η Επανάσταση του 1821.

Το newsit.gr σας παρουσιάζει την πρόσκληση που απεστάλλη από τον Λευκό Οίκο με την οποία ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν καλεί στις 4 Απριλίου τους ομογενείς μας προκειμένου να γιορτάσουν μαζί την σημαντική αυτή επέτειο.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr για την ημέρα αυτή θα μαγειρέψει προς τιμήν των προσκεκλημένων ο διάσημος Έλληνας σεφ Ευάγγελος Μητσοτάκης. Και αν τελικά προσκληθεί και παραβρεθεί και ο Έλληνας πρωθυπουργός, ένας Μητσοτάκης θα μαγειρέψει για έναν Μητσοτάκη. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Έλληνας σεφ για τέσσερα ολόκληρα χρόνια υπηρέτησε τον πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής Μπαράκ Ομπάμα με την επίσημη ιδιότητα του catering manager, του ανθρώπου δηλαδή που επιμελείτο και είχε  την ευθύνη του συνόλου της παραγωγής που συνεπάγεται ένα «τραπέζι» του Αμερικανού προέδρου σε επίσημους προσκεκλημένους από όλο τον κόσμο.

Ο Έλληνας διακεκριμένος επιχειρηματίας στο χώρο της εστίασης και του catering Ευάγγελος Μητσοτάκης ή Angelo, είναι εξάδελφος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ