Κοινωνία

Βόλος:15 μήνες με αναστολή σε 38χρονο για επίθεση σε βάρος εργαζομένου σε νησί των Σποράδων

Το καλοκαίρι του 2021 πελάτης σε νησί των Σποράδων επιτέθηκε σε υπάλληλo εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων καθώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εξυπηρέτηση.

Σύμφωνα με το gegonota.news, o 38χρονος από την Αθήνα, καταδικάστηκε ερήμην χθες από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε 15 μήνες με αναστολή καθώς κρίθηκε ένοχος για επικίνδυνη σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση και απειλή.

Στις 25 Αυγούστου του 2021 νοίκιασε ένα αυτοκίνητο, το οποίο έπρεπε να επιστρέψει σε προκαθορισμένη ώρα, ωστόσο όταν βρέθηκε στο γραφείο ενοικιάσεως ζήτησε να τον μεταφέρει υπάλληλος της εταιρείας σε παραλία του νησιού για να επιβιβαστεί σε σκάφος. Μετά την επιβίβασή του και την αναχώρησή του από το νησί ο υπάλληλος θα έπαιρνε το αυτοκίνητο και θα το επέστρεφε στην βάση του.

Η εξυπηρέτηση που ζήτησε δεν έγινε δεκτή, ο υπάλληλος του πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου και εκείνος άρχισε να τον βρίζει και να τον χτυπάει. Χτύπησε τον υπάλληλο με τον αγκώνα και τον απειλούσε, ο οποίος έπειτα κατέθεσε μήνυση εναντίον του και η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ