Κοινωνία

Χίος: Εξιχνιάστηκε απάτη - Του απέσπασε 2.800 ευρώ με αγγελία πώλησης ΙΧ

Στην εξιχνίαση απάτης η οποία διαπράχθηκε προ εξαμήνου περίπου σε βάρος κατοίκου της Χίου, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Ταυτοποιήθηκε για την εμπλοκή του στην υπόθεση αυτή, ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της απάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το θύμα στο πλαίσιο αγοράς οχήματος μέσω αγγελίας που είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο, ήρθε σε τηλεφωνική επικοινωνία με άνδρα, ο οποίος κατάφερε να τον πείσει, εξαπατώντας τον, να καταθέσει τμηματικά σε τραπεζικό λογαριασμό, το χρηματικό ποσό των 2.842,04 ευρώ.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης προέκυψε ότι, ο τραπεζικός λογαριασμός στον οποίο κατατέθηκε το παραπάνω χρηματικό ποσό, ανήκει στον ταυτοποιηθέντα ημεδαπό, ενώ η τηλεφωνική επικοινωνία με τον παθόντα πραγματοποιήθηκε από τηλεφωνικές συνδέσεις που ήταν δηλωμένες σε στοιχεία αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών.

Το προανακριτικό διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χίου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...