Κοινωνία

Η πρώτη αντίδραση του Ξανθόπουλου μετά το τροχαίο: «Η ζωή μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία»

Ο τραγουδιστής που συμμετείχε στο J2US, ενεπλάκη σε τροχαίο στη λεωφόρο Δεκελείας, στις Αχαρνές, όπου έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος. Μία εβδομάδα μετά το δυστύχημα, ο Ξανθόπουλος αναφέρει πως «δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι». 

Ο τραγουδιστής αναφέρει πως λυπάται για τα όσα συνέβησαν και επισημαίνει πως θα προσεύχεται για τον 19χρονο, ενώ εύχεται δύναμη και υγεία στον νεαρό που επέζησε. 

Η ανάρτηση του Γιάννη Ξανθόπουλου: 

«Η ζωή για κάποιο λόγο μου έβαλε μια σκληρή δοκιμασία. Προσπαθώντας να αποφύγω το ένα κακό, έπεσα σε χειρότερο κακό. Επέζησα από αυτό το τροχαίο δυστύχημα στο οποίο χάθηκε μια ζωή. Δεν υπάρχουν λόγια να εκφράσουν αυτό που αισθάνομαι. Λυπάμαι πάρα πολύ…

Συλλυπητήρια στην οικογένεια του παιδιού, θα προσεύχομαι για εκείνον. Δύναμη και υγεία στο παιδί που επέζησε. Ευχαριστώ όλο τον κόσμο μέσα από την καρδιά μου για τα τόσα μηνύματα αγάπης και στήριξης!! Μου δίνετε πολύ δύναμη».

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης όταν το τζιπ του Γιάννη Ξανθόπουλου, σύμφωνα με βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, κινούνταν με ταχύτητα, προσπάθησε να αποφύγει το αυτοκίνητο που παραβίασε το STOP και εξετράπη αριστερά της πορείας του προσκρούοντας πλαγιομετωπικά στο αυτοκίνητο που επέβαιναν το θύμα 19 ετών και ένας ακόμη συνομήλικός του.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Δραματικές ώρες- Πλακώθηκαν ο επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών με τον Ουκρανό Α/ΓΕΕΔ Στρατηγό Α. Σίρσκι για την κατάρρευση του μετώπου (Βίντεο)

Ο ουκρανικός στρατός έχει υποχωρήσει από τουλάχιστον 11 οικισμούς-Οι Ρώσοι προελαύνουν από Χάρκοβο έως Λιμάν­-Δύο...