Κοινωνία

Μπάμπης Κούτσικος: Τι γνωρίζει η σερβιτόρα για τη δολοφονία;

Απόλυτη επιβεβαίωση του Newsbomb.gr για την εμπλοκή μιας σερβιτόρας στη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου, καθώς ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης ανέλυσε τον ρόλο της.

Πριν από λίγες ημέρες η εφημερίδα Realnews είχε κάνει λόγο για κύκλο 30 ατόμων που θα κληθούν για κατάθεση, με ένα όνομα το οποίο ανήκει στη λίστα αυτή να είναι μιας σερβιτόρας σε μπαρ, στο οποίο συχνάζουν αρχαιοκάπηλοι και χρυσοθήρες στο Μεσολόγγι.

Έτσι, μιλώντας στο STAR, ο Γιώργος Τσούκαλης επιβεβαίωσε πως υπάρχει εμπλοκή της συγκεκριμένης γυναίκας, η οποία δεν παίζει ενεργό ρόλο στη δολοφονία αλλά γνωρίζει συγκεκριμένα πράγματα και καταστάσεις, τα οποία ίσως «ξεκλειδώσουν» τα κίνητρα πίσω από τη δολοφονία στον κάμπο του Μεσολογγίου το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Ακόμα εκκρεμούν τα αποτελέσματα από την άρση των τηλεφωνικών επικοινωνιών πολλών προσώπων, τα στίγματα των κινητών τους κατά το επίμαχο διάστημα 4ης και 5ης Ιανουαρίου, όταν και έγινε η δολοφονία, αλλά και το άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Δικαστικές πηγές αναφέρουν εξάλλου στην Realnews ότι η «υπόθεση όχι μόνο δεν έχει κλείσει, όχι μόνο δεν έχει βαλτώσει, αλλά αντίθετα το έργο της ανακρίτριας προχωρά με επιμέλεια και ενδελεχή εξέταση όλων των στοιχείων και πληροφοριών, ώστε να μην υπάρξει σκοτεινό σημείο στην υπόθεση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σατανική σύμπτωση ή όχι;

Παράλληλα, οι αστυνομικές Αρχές εξετάζουν πληροφορίες για κυκλώματα τοκογλυφίας αλλά και σπείρες αρχαιοκάπηλων που δρουν στην περιοχή έχοντας στο κάδρο των ερευνών πρόσωπα από το Αγρίνιο, την Πάτρα, τη Ναύπακτο και το Αιτωλικό.

Να σημειωθεί πως 25 μέρες μετά τη δολοφονία του 31χρονου, την 1η Φεβρουαρίου συνελήφθη στο Μεσολόγγι αρχαιοκάπηλος που είχε ξεθάψει σημαντικά αρχαία από την περιοχή «Λυόμενα», όπου, όπως έχει αποδειχθεί, βρέθηκε κατά το βράδυ της δολοφονίας του Μπάμπη ο 50χρονος κρεοπώλης.

Μάλιστα το πρόσωπο αυτό φέρεται να ανήκει στην ομάδα των κυνηγών, με τους οποίους συναναστρεφόταν ο κρεοπώλης.

Η οικογένεια του Μπάμπη, έχει απευθύνει έκκληση στις Αρχές για την εντατικοποίηση και ολοκλήρωση των ερευνών, ώστε να αποκλειστεί οποιαδήποτε πιθανότητα να σβηστούν ηλεκτρονικά ίχνη και μηνύματα από διαδικτυακές εφαρμογές.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ