Κοινωνία

Eurovision - Αποκάλυψη Καλομοίρας για την ΕΡΤ: «Όταν τελείωσε ο διαγωνισμός, μου ζήτησε 800 ευρώ»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε σήμερα (14/03) η Καλομοίρα το πρωινό της Πέμπτης (14/3). Η γνωστή τραγουδίστρια εμφανίστηκε μέσω Skype και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην εμπειρία της από τη Eurovision το 2008, αποκαλύπτοντας πράγματα για πρώτη φορά.

«Πάντα πάω με το ένστικτό μου. Τη βραδιά πριν την τελική υποβολή των τραγουδιών για τη Eurovision, είχα βάλει τα κλάματα σαν μωρό, γιατί αποφάσισα να τα αποσύρω. Δεν κατηγορώ κανέναν, ίσως φταίω κι εγώ αλλά πάντα πάω με το ένστικτό μου, κάτι μου έλεγε να μη τα στείλω. Δεν ξέρω αν ήταν σωστό ή λάθος, το μέλλον θα δείξει», δηλώνει η Καλομοίρα.

«Όταν συμμετείχα στη Eurovision δε νομίζω ότι με δυσκόλεψε κάτι, γιατί μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, έτσι έχω μάθει, ήταν πολύ όμορφη εμπειρία. Είχαμε όλοι έναν στόχο. Για μένα, το πιο δύσκολο ήταν όταν γινόταν η διαδικασία επιλογής στην Ελλάδα», συμπληρώνει η τραγουδίστρια στην κάμερα του Alpha.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Μετά τη Eurovision γύρισα στο εστιατόριο των γονιών μου. Είχα πέσει σε κατάθλιψη. Μου είχαν ζητήσει να πληρώσω 800 ευρώ για το ξενοδοχείο που έμενα για τη Eurovision. Δεν θα το ξεχάσω αυτό αλλά δε θέλω να θάψω κανέναν. Να είναι καλά όλοι. Δεν νομίζω ότι έφταιγε η ΕΡΤ, ίσως ευθυνόταν ο άνθρωπος της ΕΡΤ», αποκαλύπτει για πρώτη φορά στη συνέχεια η Καλομοίρα.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ