Κοινωνία

Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός που παραβίασε το στοπ στο τροχαίο με τον Γιάννη Ξανθόπουλο

Νέες εξελίξεις για το μοιραίο τροχαίο δυστύχημα που ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος και έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος, βλέπουν το φως της δημοσιότητας, καθώς ταυτοποιήθηκε ο οδηγός του τρίτου οχήματος που αναζητούσαν οι Αρχές και παραδίαβασε το στοπ.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος φαινόταν από κάμερα ασφαλείας να βγαίνει με το όχημα του από STOP τη στιγμή που περνούσε ο τραγουδιστής. Τότε, ο Γιάννης Ξανθόπουλος έκανε ελιγμό για να το αποφύγει και χωρίς να προλάβει να αντιδράσει, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα όπου συγκρούστηκε με το ΙΧ των δυο νεαρών, από το οποίο έχασε τη ζωή του ένας 19χρονος.

Παράλληλα, βίντεο - ντοκουμέντο που έχει στη διάθεσή του το Newsbomb.gr δείχνει τα δευτερόλεπτα πριν το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 12 Μαρτίου, στο οποίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος.

Σε αυτό, εμφανίζεται το όχημα του τραγουδιστή λίγο πριν τη μοιραία σύγκρουση να πηγαίνει στην κάθοδο της λεωφόρου Δεκελείας, όταν ΙΧ από την οδό Πλήθωνος παραβιάζει το STOP και μπαίνει στην πορεία του Γιάννη Ξανθόπουλου.

Δευτερόλεπτα αργότερα ακούγεται ο φρικτός ήχος από το τρακάρισμα με το όχημα των δυο νεαρών που ανέβαινε την λεωφόρο Δεκελείας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ