Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Δεν έχει τέλος ο φόβος- Άλλο ένα περιστατικό στον προαστιακό δείχνει την τραγική κατάσταση που εξακολουθεί να επικρατεί στον σιδηρόδρομο (Βίντεο)

Αναστάτωση και φόβο δημιουργούν τα διαρκή περιστατικά που σημειώνονται το τελευταίο χρονικό διάστημα στον προαστιακό σιδηρόδρομο και υπογραμμίζουν την τραγική κατάσταση που επικρατεί στον σιδηρόδρομο αλλά και το μεγάλο κενό που υπάρχει στην ασφάλεια των επιβατών, το οποίο δεν έχει σημειώσει την παραμικρή αλλαγή ένα χρόνο και κάτι μετά την τραγωδία στα Τέμπη.

Μόλις πριν λίγες μέρες δημοσίευμα στην εφημερίδα «Τα Νέα» προκάλεσε σάλο καθώς έγινε αναφορά σε παρολίγο σύγκρουση δύο επιβατικών τρένων στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Αχαρνών (ΣΚΑ).

Το περιστατικό που αν γινόταν θα μιλούσαμε για νέα «Τέμπη» επιβεβαιώθηκε από τον Υπουργό Μεταφορών. Ωστόσο, η σημασία του υποβαθμίστηκε από τον μεταβατικό διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΣΕ, Παναγιώτης Τερεζάκης ο οποίος έκανε λόγο για «υπερβολές»!

Το νέο συμβάν

Σύμφωνα με το SKAI, το νέο ανησυχητικό συνέβη το απόγευμα του περασμένου Σάββατου.

Ο συρμός του προαστιακού που κινούνταν από το Αεροδρόμιο προς το σταθμό ΣΚΑ του Μενιδίου παραβίασε ερυθρό σηματοδότη στο σταθμό των Αγίων Αναργύρων και συνέχισε κανονικά την πορεία του!

Εκείνη την ώρα μέσα στους συρμούς βρίσκονταν δεκάδες άτομα μιας και ήταν Σάββατο απόγευμα και αρκετοί είναι οι πολίτες που βγαίνουν για βόλτα.

Η πηγή ανέφερε πως το περιστατικό διερευνάται εσωτερικά.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ