Κοινωνία

Ξάνθη: Με κέφι και χορό η παιδική καρναβαλική παρέλαση

Το κέντρο της Ξάνθης πλημμύρισε από παιδικές φωνές και χαμόγελα, την Κυριακή 10 Μαρτίου για την παιδική καρναβαλική παρέλαση που έχει ξεκινήσει από τις 12:00.

Οι μικροί καρναβαλιστές συνοδευόμενοι από τους γονείς τους ξεκίνησαν να συγκεντρώνονται λίγη ώρα νωρίτερα, ενώ ο Δήμος Ξάνθης είχε φροντίσει ώστε να εκδώσει ανακοίνωση και να ενημερώσει πως η παιδική παρέλαση θα πραγματοποιηθεί κανονικά. Ο άστατος καιρός δεν μπορούσε άλλωστε να σταθεί εμπόδιο στο μεγάλο παιδικό πάρτι που ακολούθησε.

Επιστρατεύοντας τη φαντασία και το κέφι τους οι μικροί καρναβαλιστές ξεχύθηκαν στον δρόμο, διασκεδάζοντας με κατεύθυνση την κεντρική πλατεία όπου τους περίμενε ένα μεγάλο πάρτι με μουσική και χορό σύμφωνα με το xanthinea.gr.

Στην παιδική παρέλαση συμμετείχαν η Βασίλισσα του Καρναβαλιού καθώς και ο Βασιλιάς του Ξανθιώτικου Καρναβαλιού, που χόρευαν και διασκέδαζαν με όλο τον κόσμο. Η παρέλαση αποτελεί θεσμό για τις ΘΛΕ, καθώς πραγματοποιείται κάθε χρόνο, με τους μικρούς καρναβαλιστές να την προσμένουν καρτερικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ