Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ραγδαίες εξελίξεις με τον Μπάμπη - Αρχαιοκαπηλία πίσω από τη δολοφονία

«Βόμβες» για τη δολοφονία στο Μεσολόγγι από τον ιδιωτικό ερευνητή, Γιώργο Τσούκαλης, ο οποίος μιλώντας στο STAR έκανε λόγο για κυκλώματα πίσω από τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου.

Για την υπόθεση έχει ήδη προφυλακιστεί ο 50χρονος κρεοπώλης ο οποίος ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που βρισκόταν με τον Μπάμπη, ο οποίος ωστόσο όχι μόνο δεν έχει ομολογήσει αλλά προσπαθεί με κάθε τρόπο να μην πει... λέξη, σαν να δείχνει φοβισμένος.

Ο ιδιωτικός ερευνητής, τον οποίο έχει προσλάβει η οικογένεια Κούτσικου, ανέφερε στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα» πως πίσω από τη δολοφονία δεν βρίσκονται οικονομικά κίνητρα, λόγω δηλαδή των δανεικών 17.000 του Μπάμπη στον κρεοπώλη αλλά «αξιόποινες ποινικές πράξεις και μάλιστα πολύ σοβαρές».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από το πάνελ για αρχαιοκαπηλία είπε «μεταξύ άλλων», ενώ για ακόμη μια φορά «έδειξε» πρόσωπο που παίζει κομβικό ρόλο στις έρευνες υπογραμμίζοντας σκωπτικά πως «κάποιος μου λέει ψέματα...».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...