Κοινωνία

Ξεκίνησε ο 1ος Δρόμος Μνήμης για την τραγωδία των Τεμπών στη Λάρισα

Στις 9:00 ξεκίνησε ο 1ος Δρόμος Μνήμης για την τραγωδία των Τεμπών στη Λάρισα, που έχει διοργανωθεί από τον Σύλλογο Δρομέων Φαλάνης με την συναίνεση του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τέμπη 2023.

Δεν αποτελεί έναν ακόμη αγώνα δρόμου, όπως οι εκατοντάδες αγώνες που διοργανώνονται σε όλη την επικράτεια. Είναι δρόμος για να τιμηθεί η μνήμη των «παιδιών» και των «ανθρώπων» μας που τόσο άδικα χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών, την 28η Φεβρουαρίου του 2023.

Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι ένα δρομικό γεγονός όπου καλούνται έμπειροι δρομείς να διανύσουν μια συγκεκριμένη απόσταση και να ακολουθήσουν ένα πρωτόκολλο το οποίο είναι σχεδόν κοινό για όλους τους αγώνες.

 

Λάρισα: 1ος Δρόμος Μνήμης για τους νεκρούς των Τεμπών την Κυριακή


Οι δρομείς θα διανύσουν απόσταση 30χλμ. με σημείο εκκίνησης τον προαύλιο χώρο του εργοστασίου Ζαχάρεως, στο 2ο χλμ. Λάρισας – Συκουρίου και με τερματισμό στο «σημείο μηδέν» του τραγικού δυστυχήματος στα Τέμπη, όπου θα τελεστεί τρισάγιο στην μνήμη των 57 ψυχών. Στο σημείο μηδέν θα δοθούν σε όλους λουλούδια και κεριά στην μνήμη των συνανθρώπων μας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ