Κοινωνία

Ερμού: Καρέ καρέ η στιγμή που η αστυνομία συλλαμβάνει τον δράστη με το μαχαίρι

Ένας αλλοδαπός άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε γυναίκα στη μέση του δρόμου στην Ερμού, που ήταν γεμάτη από κόσμο, τραυματίζοντας την πολύ σοβαρά.

Στη συνέχεια, όπως λένε οι μαρτυρίες η γυναίκα, η οποία τη στιγμή της επίθεσης περπατούσε στο δρόμο προκειμένου να μπει στο κατάστημα όπου εργάζεται, έτρεξε βαριά τραυματισμένη στο εν λόγω μαγαζί. Εκεί της προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες. Στη συνέχεια, την παρέλαβε το ΕΚΑΒ για να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». 

Ο δράστης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες, κοιτούσε ατάραχος τη νεαρή κοπέλα να τρέχει μαχαιρωμένη προς το κατάστημα, ενώ δεν τράπηκε σε φυγή. 

Γυναίκα, αυτόπτης μάρτυρας του άγριου σκηνικού, ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία κατέφτασε πολύ γρήγορα.

Όπως θα δείτε και στα παρακάτω φωτογραφικά καρέ που εξασφάλισε το newsit.gr, ο δράστης κάθεται σε μία γωνιά στο δρόμο, όπου τον έχουν πλησιάσει οι αστυνομικοί για να τον συλλάβουν. Δίπλα του ακριβώς βρίσκεται το σακίδιό του.

«Βλέπω ξαφνικά μία νεαρή κοπέλα να φωνάζει ”βοήθεια, βοήθεια”, και από πίσω της έναν άντρα που της είχε χώσει το μαχαίρι στην πλάτη.

Πήρα το 100, δεν μου φάνηκε σαν κλέφτης, αυτός καθόταν ατάραχος και κοιτούσε που πήγαινε η κοπέλα και μετά άφησε το σακίδιό του, σαν χατζάρα ήταν αυτό που κρατούσε. Ήρθε αμέσως η αστυνομία, σήκωσε τα χέρια του και παραδόθηκε», λέει η μάρτυρας στο newsit.gr.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το θύμα νεαρής ηλικίας, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, φέροντας βαριά τραύματα από τις μαχαιριές στην ωμοπλάτη της. 

GALLERY

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Το Ιράν ετοιμάζει εμπλουτισμό ουρανίου; Oμάδα μάχης του αεροπλανοφόρου Ντε Γκώλ αποπλέει για την Α. Μεσόγειο και με ελληνική συμμετοχή

Αυτό αναφέρουν γαλλικά ΜΜΕ-Το ΝΑΤΟ ενεργοποιεί στόλο Πολεμικών πλοίων με επίκεντρο έναν άγριο πόλεμο Ιράν και Ισραήλ