Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Ο Διονύσης Ατζαράκης ξαναχτυπά: Πήρε συνέντευξη από τον «Μέγα Αλέξανδρο» για να μάθει αν ήταν ομοφυλόφιλος

Ο Διονύσης Ατζαράκης... ξαναχτυπά με βίντεο στο οποίο ανακρίνει τον... Μέγα Αλέξανδρο για να μάθει τον σεξουαλικό του προσανατολισμό, μετά τις αντιδράσεις για τη σειρά που προβλήθηκε στο Netflix. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Διονύσης Ατζαράκης στέκεται στον καναπέ μπροστά από τον καλεσμένο του με έναν φραπέ και ένα κομπολόι στο χέρι και τον ρωτά αν «γυαλίζει το δόρυ».

Ο Μέγας Αλέξανδρος (Λευτέρης Ελευθερίου) τού απαντά χωρίς να κρύψει την αμηχανία του και χωρίς να καταλαβαίνει τι ακριβώς σημαίνουν οι «όροι» που χρησιμοποιεί ο Νεοέλληνας που έχει απέναντί του. Μάλιστα, δεν διστάζει να τον υποβάλλει και σε συγκεκριμένες δοκιμασίες που θα πιστοποιήσουν ή μη αν ήταν ομοφυλόφιλος. 

Αργότερα η συζήτηση έφτασε στον Ηφαιστίωνα. «Φαγώθηκαν τα Αμερικανάκια να σας βγάλουν ζευγάρι» λέει ο Διονύσης Ατζαράκης και ο «Μέγας Αλέξανδρος» απαντά: «Η σεξουαλικότητα γενικά τότε ήταν ρευστή».

«Δεν μας νοιάζει η σεξουαλικότητα γενικά, ας ήταν όσο ρευστή ήθελε, η δική σου μας νοιάζει» ανταπαντά ο κωμικός, με τον «Μέγα Αλέξανδρο» να φεύγει φανερά πλέον εκνευρισμένος από το πλατό.  

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ