Κοινωνία

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι οπαδοί της Παναχαϊκής στην Ρόδο

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, έως την εκδίκαση της υπόθεσής τους στις 3 Απριλίου, αφέθησαν οι 26 οπαδοί της Παναχαϊκής και του Διαγόρα που μετείχαν στα επεισόδια στο Δημοτικό Στάδιο.

Εν τω μεταξύ, ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου τα στοιχεία τεσσάρων ακόμα ατόμων που εμπλέκονται στα επεισόδια.

Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας από 16 έως 23 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση των αθλητικών νόμων, οπλοχρησία και διάπραξη φθορών.

Επιπλέον ένας από τους εμπλεκομένους, ηλικίας 33 ετών, κατηγορείται για κατοχή εκρηκτικών υλών,όπως αναφέρει το protothema.gr.

Από την έρευνα προέκυψε ότι προέβη στη ρίψη αυτοσχέδιας εμπρηστικής κατασκευής (βόμβας μολότοφ) προς τις αστυνομικές δυνάμεις που επιχειρούσαν για την αποκλιμάκωση των επεισοδίων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Η ελληνική πολεμική μηχανή θα μπορεί να απειλεί σε περίπτωση ελληνοτουρκικής κρίσης με στρατηγικά πλήγματα ακόμη και την Άγκυρα

Τι ετοιμάζουν οι Τούρκοι μετά την ανακοίνωση της CHEVRON; Απειλεί την Κύπρο Κεμαλικός Βουλευτής ως αποθήκη ισραηλινών...
polemos-urania-rosia
Ένοπλες Συρράξεις 0

Για αυτό δεν το εγκαταλείπει ο Ζελένσκι! 10 χιλιάδες Ουκρανοί στρατιώτες σκοτώθηκαν για την υπεράσπιση του Ποκρόβσκ -Δείτε την περικύκλωση σε live χάρτη

Όσο και εάν επιθυμεί το Κίεβο να διατηρήσει υπό τον έλεγχό του το Ποκρόβσκ, οι δυνάμεις των αμυνόμενων εξουθενώνονται