Κοινωνία

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους οι οπαδοί της Παναχαϊκής στην Ρόδο

Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, έως την εκδίκαση της υπόθεσής τους στις 3 Απριλίου, αφέθησαν οι 26 οπαδοί της Παναχαϊκής και του Διαγόρα που μετείχαν στα επεισόδια στο Δημοτικό Στάδιο.

Εν τω μεταξύ, ταυτοποιήθηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου τα στοιχεία τεσσάρων ακόμα ατόμων που εμπλέκονται στα επεισόδια.

Πρόκειται για ημεδαπούς ηλικίας από 16 έως 23 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παράβαση των αθλητικών νόμων, οπλοχρησία και διάπραξη φθορών.

Επιπλέον ένας από τους εμπλεκομένους, ηλικίας 33 ετών, κατηγορείται για κατοχή εκρηκτικών υλών,όπως αναφέρει το protothema.gr.

Από την έρευνα προέκυψε ότι προέβη στη ρίψη αυτοσχέδιας εμπρηστικής κατασκευής (βόμβας μολότοφ) προς τις αστυνομικές δυνάμεις που επιχειρούσαν για την αποκλιμάκωση των επεισοδίων.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...