Κοινωνία

Σάμος: Αλλοδαποί έκλεψαν drone και όπλο από κατοικία

Από σπίτι στο Βαθύ της Σάμου, είχαν παρθεί ένα αεροβόλο όπλο, δύο ζευγάρια κιάλια, ακόμη και ένα drone, πριν από περίπου τρεις μήνες, όμως εντοπίστηκαν στα χέρια δύο αλλοδαπών οι οποίοι ταυτοποιήθηκαν με την αποτελεσματική εξέταση των στοιχείων που είχαν συλλέξει οι αστυνομικοί της Ασφαλείας.

Σύμφωνα με το protothema.gr, oι δυο δράστες, μαζί με ακόμη έναν αλλοδαπό αγνώστων στοιχείων μέχρι στιγμής, είχαν παραβιάσει ένα παράθυρο του σπιτιού και είχαν αρπάξει το όπλο, τα κιάλια και το μη επανδρωμένο αεροσκάφος. Στο πλαίσιο των ερευνών, τα στοιχεία τους αποκαλύφθηκαν από τους ειδικούς των εγκληματολογικών εργαστηριών και εντοπίστηκαν μετά από συστηματική έρευνα.

Στην κατοχή τους βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, που αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη του σπιτιού, αλλά οι δύο αλλοδαποί δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής από κοινού που βαρύνει και τον άγνωστο ακόμη συνεργό τους, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σάμου.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Η Δύση είναι συγκλονισμένη-Το ρωσικό υπερμαχητικό αεροσκάφος Mig-41 θα έχει αποστολή την εξουδετέρωση δυτικών υπερηχητικών στόχων

Ο απόστρατος Στρατάρχης της ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας ανέφερε για «ηλεκτρομαγνητικό όπλο παλμών» που αναπτύσσουν οι...