Κοινωνία

Φρίκη στην Τρίπολη: Συμμορία ανηλίκων έγδυσε και λήστεψε 15χρονο

Το ανατριχιαστικό περιστατικό εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν ένας 17χρονος Ρουμάνος, ένας 15χρονος Αλβανός και δύο 15χρονοι Έλληνες, πλησίασαν τον ανήλικο. Με αστραπιαίες κινήσεις τον έγδυσαν, με σκοπό να εντοπίσουν χρήματα και αντικείμενα αξίας που ενδεχομένως να είχε στην κατοχή του. Όταν τα βρήκαν, τα άρπαξαν και τράπηκαν σε φυγή. Λίγο αργότερα, επιτέθηκαν σε δύο ακόμη ανήλικα παιδιά, από τα οποία απέσπασαν με τη βία 30 ευρώ.

Αμέσως, σήμανε συναγερμός και οι άνδρες της ΕΛΑΣ «σάρωσαν» την περιοχή ώστε να εντοπίσουν τους αμούστακους δράστες. Τελικά, κατάφεραν να φορέσουν χειροπέδες στον 15χρονο Ρουμάνο και στον έναν εκ των δύο Ελλήνων, ενώ τα υπόλοιπα μέρη της συμμορίας των ανηλίκων εξακολουθούν να αναζητούνται. Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν και οι γονείς των αγοριών, ηλικίας 44, 50 και 54 ετών, που κατηγορούνται για παραμέληση της εποπτείας τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ οι αστυνομικοί του τμήματος Ασφαλείας της Τρίπολης συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση, με σκοπό να εντοπιστούν οι δύο ανήλικοι, αλλά και να διακριβωθεί η δράση της συμμορίας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελληνοτουρκικά 0

Το σχέδιο “Ιμπραήμ”σε εξέλιξη - Ελληνίδα πολύτεκνη μητέρα βάζει τα “ γυαλιά” σε υπουργό και πολιτική ελίτ της χώρας για την υπογεννητικότητα

Είμαστε σε πορεία εθνοτικού αφανισμού- Απαιτούνται μέτρα πραγματικής στήριξης της ελληνικής οικογένειας και δραστική...
Ελληνοτουρκικά 0

Αποκάλυψη ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ-Στα μουλωχτά Τουρκία και Συρία συμμετέχουν σε μυστικές συνομιλίες και συμφωνία για τα θαλάσσια σύνορα

Έρχεται νέος αιφνιδιασμός για Κύπρο-Ελλάδα στην Μεσόγειο ενώ η Ελλάδα κινδυνεύει και από την πλευρά της Λιβύης στην...