Κοινωνία

Σοκ στην Δράμα! 40χρονος πρότεινε σε ανήλικο να συναντηθούν-Συνελήφθη για παιδική πορνογραφία

Στη σύλληψη ενός 40χρονου που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας και ζητούσε από 14χρονο να συναντηθούν, προχώρησε τη Δευτέρα η ΕΛ.ΑΣ.

Για την υπόθεση προηγήθηκε καταγγελία σύμφωνα με την οποία, από τον Νοέμβριο του 2023, ο άνδρας, με τη χρήση μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ήρθε σε επαφή με τον 14χρονο, μέσω συνομιλιών και ανταλλαγής μηνυμάτων και στο πλαίσιο της επικοινωνίας τους, του απέστειλε φωτογραφίες με άσεμνο υλικό, ζητώντας και από τον ίδιο να πράξει παρόμοια, όπως και έκανε.

Στη συνέχεια, πρότεινε στον παθόντα να συναντηθούν από κοντά, ενώ παράλληλα, τον προέτρεψε να του στείλει άσεμνες φωτογραφίες συνομήλικου φίλου του, με τον οποίο ο 40χρονος ήρθε επίσης σε επικοινωνία, με τον δεύτερο ανήλικο να αρνείται.

Τη Δευτέρα αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή προσωπικού του Τμήματος Ασφαλείας Δράμας, προχώρησαν σε έρευνα οικίας του 40χρονου ημεδαπού, στην περιοχή της Δράμας, όπου διαπιστώθηκε ότι, σε κινητό τηλέφωνο και φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή, κατείχε αποθηκευμένα οκτώαρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας,όπως αναφέρει το protothema.gr.

Ενημερώθηκε ο Εισαγγελέας Ποινικής Δίωξης Δράμας και ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί ενώπιόν του.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ