Κοινωνία

Ντέμη Γεωργίου: Έκανε πρόταση γάμου στην σύντροφό της – «Θέλω να πάω στην εκκλησία ντυμένη νύφη»

Η Ντέμη Γεωργίου μίλησε, με αφορμή το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, για τη δική της επιθυμία να παντρευτεί, στην εκπομπή «Γεια σου».

Η πρώην διαγωνιζόμενη του «MasterChef» αποκάλυψε πως έκανε πρόταση γάμου στη σύντροφό της και τόνισε ότι θα ήθελε να κάνει θρησκευτικό γάμο.

Συγκεκριμένα, είπε: «Ευχαριστώ για οτιδήποτε ψηφίστηκε, αλλά εγώ θέλω να πάω σε εκκλησία, να ντυθώ νύφη, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορώ… Δεν θέλω να πάω σε δημαρχείο, θέλω να πάω σε εκκλησάκι».
 

Σχετικά με τη σύντροφό της, ανέφερε: «Είμαστε σε σύμφωνο συμβίωσης και είμαστε καλά. Η πρόταση γάμου έχει γίνει έτσι κι αλλιώς στο Λονδίνο».
 

Ενώ, για τη στάση της εκκλησίας ως προς το θέμα, σχολίασε: «Πιστεύω στην εκκλησία, αγαπώ, πιστεύω. Έχω μεγαλώσει μες την εκκλησία. Παντρεύομαι εγώ με την κοπέλα μου μέσα στην εκκλησία; Όχι. Πού είναι η ισότητα; Δεν θλίβομαι, απογοητεύομαι για ένα… μισό νομοσχέδιο».

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...