Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν 3 άτομα σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν εντάλματα

Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης κάνουν στοχευμένους ελέγχους ώστε να εντοπίσουν και να συλλάβουν φυγόποινους, αλλά και καταζητούμενους δυνάμει σχετικών ενταλμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, κατά τη χθεσινή ημέρα (24-02-2024), συνελήφθησαν:

• από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Λευκού Πύργου, 24χρονος ημεδαπός, καθώς σε βάρος του εκκρεμεί Ένταλμα Σύλληψης Τακτικού Ανακριτικού Τμήματος Θεσσαλονίκης, με το οποίο διατάσσεται η σύλληψή του, για «διακεκριμένη περίπτωση κλοπής».

• από αστυνομικούς ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 38χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου εκκρεμεί απόφαση με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης (8) ετών και χρηματική ποινή (3.000) ευρώ για παράβαση του Νόμου «περί ναρκωτικών».

• από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Θεσσαλονίκης 24χρονος αλλοδαπός διωκόμενος σύμφωνα με Βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών και ποινή φυλάκισης (1) έτος (6) μήνες και είκοσι οκτώ (28) μέρες.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.
 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...