Κοινωνία

Επιστρέφει στους «εξορκισμούς» ο επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών» - Εμφάνιση με ... χολιγουντιανό αέρα (Βίντεο)

Είχε προειδοποιήσει πως θα επανέλθει δριμύτερος και το έκανε.

Ο επικεφαλής της «Εκκλησίας των Εθνών» φαίνεται πως συνεχίζει τη δράση του, παρά τη σύλληψη και φυλάκισή του το 2022. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σε βίντεο στο youtube με στιλ… Τομ Kρουζ, με γυαλί ηλίου και κατάλληλη μουσική υπόκρουση παρουσιάζει το νέο όνομα της οργάνωσης που θα ονομάζεται πλέον «Χριστιανική Εκκλησία Όλων των Εθνών Θεσσαλονίκης»

 
Αναφέρει χαρακτηριστικά πως «Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό μέσω των μέσων κοινωνικής μας δικτύωσης, η SCOAN Θεσσαλονίκης βρίσκεται υπό διωγμό, μετά τη σύλληψη του ανθρώπου του Θεού, Χάρη, το καλοκαίρι του 2022. Ωστόσο, ακόμη και στους επικίνδυνους καιρούς που ζούμε, ο Θεός δεν αποτυγχάνει ποτέ να δείξει την πιστότητά Του και πράγματι, όπου οδηγεί, προμηθεύει και προστατεύει!

Έτσι, έχει προμηθεύσει μια νέα επωνυμία για τη SCOAN Θεσσαλονίκης, η οποία είναι "Χριστιανική Εκκλησία Όλων των Εθνών – Θεσσαλονίκης"!

Παρακολουθήστε τον προφήτη Χάρη καθώς εξηγεί την πλήρη ιστορία πίσω από αυτή τη συναρπαστική αλλαγή σύμφωνα με τη θεία οδηγία του Κυρίου, και παραμείνετε ευλογημένοι καθώς ακολουθείτε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μας για να ενημερώνεστε για όλες τις τελευταίες μας εξελίξεις!»

Τηλεφωνικά θαύματα και εξορκισμοί 

Αυτή τη φορά οι προσευχές και τα θαύματα γίνονται τηλεφωνικά και όχι διά ζώσης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μega, η οργάνωση αυτή πλέον λαμβάνει τηλεφωνικά αιτήματα για προσευχές και τις μεταφέρει στον «άνθρωπο του Θεού», όπως τον αποκαλούν, ο οποίος δεν μιλά αυτοπροσώπως στο τηλέφωνο, αλλά προσεύχεται, αφού σημειώνονται τα αιτήματα.

 

Τι λέει για τον γάμο ομοφύλων

Σε επικοινωνία που είχε το «live news» μαζί του, η απάντηση που έδωσε ήταν ο σχολιασμός του για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών: «Περνάνε νόμους ενάντια στον χριστιανισμό. Ασχοληθείτε καλύτερα με αυτό το ζήτημα και αφήστε την εκκλησία».
 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ουκρανοί υποχώρησαν από την Παρασκοβίικα-Σαράντα Tu-95MS ετοιμάζουν κτύπημα τύπου “ Κόβεντρυ” στο ουκρανικό μέτωπο; (Βίντεο)

Ρωσικά κοινωνικά δίκτυα αναφέρουν ότι “μέσα σε 24 ώρες οι Ουκρανοί έχασαν περισσότερους από 1.700 στρατιώτες σε όλο το...