Κοινωνία

Προκαταρκτική σε βάρος εκπαιδευτικού στην Καβάλα–Οι καταγγελίες σε βάρος του

Προκαταρκτική διαδικασία σε σχέση με εκπαιδευτικό, ο οποίος εργάζεται στο Ν. Καβάλας, διενεργεί η Αστυνομία ύστερα από εισαγγελική παραγγελία.

Όπως αναφέρει το proininews.gr, ο εκπαιδευτικός καταγγέλθηκε για σεξουαλική παρενόχληση, στο πλαίσιο παράλληλης με την εκπαιδευτική δραστηριότητάς του. Η μία καταγγελία αφορά περιστατικά, που φέρονται να έγιναν προ 15 ετών, κι η δεύτερη προ ενός έτους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο εκπαιδευτικός αρνείται κατηγορηματικά τα όσα καταγγέλλονται σε βάρος του κι, όπως λέγεται, παρουσιάζει απαντήσεις με στοιχεία για όλα όσα ακούγονται για το πρόσωπό του.

Η προκαταρκτική βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί το επόμενο διάστημα, ενώ σημειώνεται ότι δεν έχει ασκηθεί σε βάρος του κάποια δίωξη και δεν έχει συλληφθεί.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πολεμικό Ναυτικό 0

Εκσυγχρονίζουμε τα υποβρύχια Type-214 και αναζητούμε τέσσερα υποβρύχια με δυνατότητα εκτόξευσης πυραύλων Κρουζ κατά χερσαίων στόχων

Η ουσία όμως αυτής της νέας επικείμενης αγοράς αφορά σχέδια του ΓΕΝ ,για επιθετικές ελληνικές επιχειρήσεις σε με...
rosia-ukraine
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ρώσοι μόλις εισέβαλαν στο Χάρκοβο από νέα κατεύθυνση! Έπιασαν στον ύπνο εκατοντάδες Ουκρανούς συνοριοφύλακες και τους περικύκλωσαν (Χάρτες)

Μία νέα αιφνιδιαστική ρωσική εισβολή στο Χάρκοβο σημειώθηκε πριν λίγες ώρες με τραγικό αποτέλεσμα για τον ουκρανικό...