Κοινωνία

Κορινθία-Σύζυγος παλαιοχριστιανού "Φοβάμαι για την οικογένεια μου" (Βίντεο)

Άφαντοι συνεχίζουν να είναι η μητέρα και τα ανήλικα παιδιά της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» από την Κορινθία, ενώ ο 45χρονος πατέρας είναι πλέον ελεύθερος μέχρι τη δίκη του και ο 15χρονος γιος του βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων».

Η Σεβαστή, η σύζυγος του 45χρονου πατέρα των «παλαιοχριστιανών», μίλησε μέσω του δικηγόρου της στο Mega και υπογράμμισε πως την ερχόμενη Τρίτη θα εμφανιστεί στο δικαστήριο.

«Έχω φόβο για την οικογένειά μου. Θέλω μόνο να την προστατεύσω. Δεν κρύβομαι. Ποτέ δεν παρανόμησα. Είμαι σε ιδιαίτερη κατάσταση, αλλά ασφαλής. Όλο αυτό που συμβαίνει δεν μου κάνει καλό», είπε.

Όπως τόνισε ο δικηγόρος της, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δεν εκκρεμεί κάποιο ένταλμα σύλληψης εις βάρος της συζύγου του 45χρονου: «Θέλει να προστατεύσει την οικογένειά της. Δεν γνωρίζω πού βρίσκεται, αλλά μπορώ να μεταφέρω ότι είναι ασφαλής και ότι τηρούνται όλες οι προϋποθέσεις. Την Τρίτη θα είναι εκεί».

«Είναι άνθρωποι που δεν έχουν σχέση με τη δημοσιότητα και την Αστυνομία. Δεν είχαν παραβατική διάθεση στο παρελθόν. Αυτό προφανώς και τους κάνει να φοβούνται. Θέλουν να τελειώσουν αυτό το ζήτημα, να εκδικαστεί η υπόθεση και από εκεί και πέρα να κυλήσουν όλα ομαλά για την οικογένειά τους» δήλωσε ο δικηγόρος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...