Κοινωνία

Κορινθία: Ο πατέρας παλαιοχριστιανών πήγε πάλι στο Παίδων να δει τον γιο του και δεν τον άφησαν

Στο Νοσοκομείο Παίδων μετέβη και πάλι αργά το απόγευμα της Πέμπτης (22/2) ο 45χρονος παλαιοχριστιανός Μανώλης, σε μία νέα προσπάθεια να του επιτρέψουν να δει το παιδί του, μετά τη χθεσινή άρνηση.

Ο 45χρονος έφτασε στο νοσοκομείο με σκοπό να δει τον 15χρονο γιο του που φιλοξενείται εκεί με εισαγγελική εντολή, όπως μετέδωσε το Star. Ο φύλακας όμως δεν του επέτρεψε την είσοδο στο νοσοκομείο Παίδων, καθώς βρίσκεται σε ισχύ η εισαγγελική εντολή και ο ίδιος θα πρέπει να βρει σπίτι και να δηλώσει πού θα μένει με τον γιο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από την πλευρά του, ο 45χρονος επιμένει στην άρνησή του να μην δώσει δείγμα DNA στις Αρχές, καθώς αυτό- όπως τονίζει- είναι αντίθετο με τις πεποιθήσεις του. Επίσης για ακόμη φορά είπε ότι δεν γνωρίζει πού βρίσκονται τα υπόλοιπα παιδιά του και η σύζυγός του.

Σε δηλώσεις του μετά τη νέα άρνηση να μπει στο Παίδων ανέφερε ότι «σε λίγο θα μου πάρουν και τα ρούχα που φοράω, δεν αξίζουν βέβαια γιατί είναι από τη στάνη αλλά κάτι θα βρουν».

Υπενθυμίζεται πως ο 45χρονος μετέβη στο Παίδων και την Τετάρτη (21/2) για να δει το παιδί του αλλά του απγορεύτηκε η είσοδος.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Γαλλική ομάδα μάχης θα ξεκινήσει αποστολή στην Μεσόγειο Θάλασσα-Η Γαλλία προετοιμάζεται για ναυτικό πόλεμο εναντίον Ρωσίας-Τουρκίας;

Ο ρυθμός ανάπτυξης του τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού και η αδυναμία των Ρώσων στην Μαύρη Θάλασσα ( λόγω ουκρανικών...