Κοινωνία

Εκτός ελέγχου 34χρονος στην Σαντορίνη! Επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο και τραυμάτισε δύο άτομα

Την Τετάρτη 21-02-2024 το μεσημέρι συνελήφθη στην Σαντορίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, 34χρονος αλλοδαπός γιατί πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας τραυμάτισε με μαχαίρι δύο ομοεθνείς του ηλικίας 44 και 51 ετών.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη μέσα σε κατοικία έπειτα από έντονη φιλονικία που είχαν οι εμπλεκόμενοι. Συναντήθηκαν για να συζητήσουν κάποιες οικονομικές διαφορές που είχαν μεταξύ τους, αλλά η κουβέντα «άναψε» και ακολούθησε μεγάλος καυγάς, με τον 34χρονο να «θολώνει» και να αρπάζει ένα κουζινομάχαιρο με το οποίο επιτέθηκε και τραυμάτισε τους δύο ομοεθνείς του. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Θήρας για νοσηλεία, χωρίς να διατρέχουν κάποιον κίνδυνο.

Σημειώνεται ότι το μαχαίρι που χρησιμοποίησε ο 34χρονος δράστης βρέθηκε και κατασχέθηκε από αστυνομικούς,όπως αναφέρει το newsbomb.gr.

Ο 34χρονος συνελήφθη και μεταφέρεται στην εισαγγελία Νάξου για να ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διαδικασίες όπου θα αποφασισθεί αν θα προφυλακισθεί ή όχι.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ