Κοινωνία

Κορινθία: Αρνείται να κάνει τεστ DNA o παλαιοχριστιανός Μανώλης

Τεστ DNA σε όλα τα παιδιά της οικογένειας των παλαιοχριστιανών της Κορινθίας ζήτησε ο εισαγγελέας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις και όπως μεταδίδει το MEGA, ο Μανώλης αρνείται να κάνει εξέταση DNA για ταυτοποίηση με το 11 μηνών βρέφος και είναι κάθετος σε αυτό. Το ερώτημα παραμένει ωστόσο για το μικρό παιδί το οποίο ισχυρίζονται ότι είναι της κόρης του, Παρασκευής.

Αν και έλαβε γνώση ότι έχει ζητηθεί από την εισαγγελία η συγκεκριμένη διαδικασία εκείνος δεν αλλάζει γνώμη.

Σε ερώτηση για το που βρίσκονται τα παιδιά του, ο Μανώλης απάντησε ότι δεν γνωρίζει και ελπίζει να μην είναι στην Ικαρία, όπου ζούσαν εκεί για αρκετά χρόνια. Αύριο αναμένεται να βγει και να έρθει σε επικοινωνία μαζί τους. Να σημειωθεί πως 3 από τα παιδιά συνεχίζουν να αγνοούνται μαζί με την μητέρα τους και η ΕΛ.ΑΣ. δεν τους έχει εντοπίσει ακόμη ενώ τα δυο άλλα έμειναν στο λαγούμι των παλαιοχριστιανών.

Κορινθία: Τι λέει η μητέρα της παλαιοχριστιανής Σεβαστής - «Έχω να δω την κόρη μου από το 2013»

Η μητέρα της παλαιοχριστιανής Σεβαστής μίλησε για πρώτη φορά και αποκάλυψε ότι έχει να δει την κόρη της από το 2013.

«Έχω να δω την κόρη μου από το 2013» λέει η μητέρα της Σεβαστής μιλώντας στο MEGA.

«Η κόρη μου ξέρω ότι έχει τέσσερα δικά της παιδιά και ένα που εγκυμονεί, αν και που το εγκυμονεί το έμαθα από την τηλεόραση»

«Όλη η οικογένεια έφυγε από εδώ, από το σπίτι τους στην Αθήνα, αιφνίδια. Εν μία νυκτί φύγανε, ούτε είπαν γεια, είχαν γίνει κάποια γεγονότα», παραδέχεται η μητέρα της Σεβαστής.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...