Κοινωνία
Ενημερώθηκε στις:

Επίθεση του Ρουβίκωνα στο υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης-Αυγενάκης: Κινδύνευσε προσωπικό που ήταν στο κτήριο

Επίθεση από μέλη του Ρουβίκωνα δέχθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης όπως γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο Facebook ο υπουργός Λευτέρης Αυγενάκης.

Σύμφωνα με τον κ. Αυγενάκη από την επίθεση υπήρξε «κίνδυνος για το προσωπικό που παρέμενε στο κτίριο, καθώς και τους διερχόμενους πολίτες»,αναφέρει το protothema.gr.

«Η προσπάθεια εκφοβισμού και δημιουργίας κλίματος πανικού και αναταραχής θα ήταν λάθος να συσχετιστεί, έστω και σε μικρό βαθμό, με τον αγροτικό κόσμο» προσθέτει ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όλη η ανάρτηση του Λευτέρη Αυγενάκη

Αργά το βράδυ χθες, το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δέχθηκε επίθεση από τον #Ρουβίκωνα, βάζοντας σε κίνδυνο το προσωπικό που παρέμενε στο κτίριο, καθώς και τους διερχόμενους πολίτες. Η προσπάθεια εκφοβισμού και δημιουργίας κλίματος πανικού και αναταραχής θα ήταν λάθος να συσχετιστεί, έστω και σε μικρό βαθμό, με τον αγροτικό κόσμο. Κάθε πράξη βίας και ανομίας είναι μη αποδεκτή και δεν έχει καμία θέση απολύτως θέση στη Δημοκρατία μας.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...