Κοινωνία

Ορεινή Κορινθία: Η Κεραμέως διέταξε να γίνει έρευνα για τον παλαιοχριστιανό που δούλευε με τηλεργασία στον Δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου (Βίντεο)

Η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, ζήτησε να διερευνηθεί η υπόθεση του 46χρονου παλαιοχριστιανού, που ζει σε κατακόμβες στην Κόρινθο.

Δεδομένου ότι ο εν λόγω 46χρονος είναι δημοτικός υπάλληλος, εργαζόμενος στον δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου η κα Κεραμέως, όπως ενημέρωσε από βήματος Βουλής, κατά τη διάρκεια απάντησης σε επίκαιρη ερώτηση, έχει ζητήσει από τις αρμόδιες υπηρεσίες να διερευνήσουν την υπόθεση.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Το Πρωινό» ο 45χρονος, που σήμερα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ήταν υπάλληλος άλλου δήμου, αλλά εδώ και τρία χρόνια πήρε μετάταξη για τον Δήμο Ερέτριας-Αμαρύνθου, όπου εργάζεται με τηλεργασία, μέσω Διαδικτύου.

Τι λέει ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου για τον 45χρονο «παλαιοχριστιανό»


«Ενημερώθηκα και του έχω στείλει και έγγραφα να παρουσιαστεί. Έκανε δουλειά εξ αποστάσεως. Εγώ παρέλαβα τον δήμο αρχές του χρόνου. Απ' ό,τι βλέπω εγώ από τα χαρτιά του 2020, έγινε μετάταξη για λόγους υγείας στον δήμο εδώ, παρείχε υπηρεσίες εξ αποστάσεως, έτσι μας είχαν πει από την προηγούμενη διοίκηση. Εμείς βρήκαμε εδώ πέρα, είχε ένα έγγραφο από τον αντιδήμαρχο στις 16 του μήνα ότι δεν παρουσιαζόταν εδώ. Έστειλα έγγραφο στον εν λόγω κύριο, δεν παρουσιάστηκε, και δεύτερο έγγραφο στις 13 του μήνα που τον καλώ σε απολογία γιατί δεν ερχόταν. Παρ' όλα αυτά, μέσα στην υπηρεσία, επειδή τα ψάχνω τώρα, τις δουλειές που του είχαν αναθέσει τις έκανε», δήλωσε στην εκπομπή ο δήμαρχος Ερέτριας-Αμαρύνθου Νικόλας Γουρνής.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Τρόμος-Έτσι ξαφνικά εμφανίστηκαν χιλιάδες Ρώσοι των δυνάμεων “Βορράς” στο μέτωπο-Ενισχύουν με στρατό την Μολδαβία Ρουμανία και ΗΠΑ

Οι Αμερικανοί τρέχουν στην Μολδαβία για να σώσουν την Οδησσό;-Η Μόσχα είναι έτοιμη για μια μεγάλων διαστάσεων χερσαία...