Κοινωνία

Έρευνα για αιμομιξία στην οικογένεια των «Παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία

Οι αποκαλύψεις για την οικογένεια των αυτοαποκαλούμενων «παλαιοχριστιανών» στην Ορεινή Κορινθία, έφεραν εισαγγελική παρέμβαση, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν πλέον να διαπιστώσουν αν μέσα σε όλα, υπάρχει και αιμομιξία. Την αποκάλυψη έκανε το πρωί ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, που ανέφερε πως έχει ήδη ξεκινήσει σχετική έρευνα. Ο εισαγγελέας έχει ζητήσει να μάθει πόσα είναι τα παιδιά στο κοινόβιο, πόσα από αυτά είναι κάτω των 16 έτών και δεν πηγαίνουν σχολείο όπως προβλέπει ο νόμος και τι συμβαίνει με ένα βρέφος 11 μηνών που ζει μαζί τους, αγνώστου πατρός.

Συνελήφθη το πρωί της Κυριακής 18 Φεβρουαρίου, ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας των αυτοαποκαλούμενων «παλαιοχριστιανών», μετά από επιχείρηση της αστυνομίας συνοδεία εισαγγελέα στην Ορεινή Κορινθία. Σε βάρος του έχει σχηματιστεί δικογραφία για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, απείθεια, αλλά και για το νόμο περί υποχρεωτικότητας φοίτησης των παιδιών σε σχολείο. Ο 45χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στο Δικαστικό Μέγαρο Κορίνθου εντός της ημέρας.

Κατά την έφοδο της αστυνομίας εντοπίστηκε ο 15χρονος γιος του 45χρονου. Ο ανήλικος μεταφέρθηκε μετά από εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα, όπου και θα παραμείνει τις επόμενες ημέρες μέχρι να αποφασιστεί πού θα μεταφερθεί. Ωστόσο, μέλος της οικογένειας «παλαιοχριστιανών» διέψευσε τη μεταφορά του ανήλικου στο «Παίδων».

Για μία πρωτόγνωρη υπόθεση για τα ελληνικά δεδομένα έκανε λόγο η δικηγόρος Κατερίνα Φραγκάκη, η οποία ανέφερε στο Mega πως οι γονείς ευθύνονται για το γεγονός ότι τα παιδιά της οικογένειας δεν φοιτούν σε σχολείο. «Η εισαγγελέας ζήτησε να γίνει έλεγχος στα παιδιά. Είχαν πάει στην αδερφή τους και χθες επέστρεψαν στο σπίτι τους. Υπάρχουν αδικήματα εναντίον των γονέων, που έχουνε εκθέσει τα παιδιά τους σε κίνδυνο. Πρόκειται για πλημμεληματικού χαρακτήρα άδικες πράξεις», δήλωσε.

Παράλληλα, οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο της αιμομιξίας,όπως αναφέρει το newsit.gr. «Το ένα παιδί της οικογένειας είναι έγκυος και δεν είπε ποιος είναι ο πατέρας. Η αστυνομία ζήτησε να γίνει έλεγχος DNA. Δεν ξέρουμε εάν υπάρχει αιμομιξία, πρέπει να ερευνηθεί», είπε o Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής.

Ακόμα παραμένει άγνωστο πού βρίσκεται η μητέρα της οικογένειας με τα παιδιά, μεταξύ των οποίων ένα μωρό δικό της και ένα της μεγαλύτερης κόρης της. Σε ερώτηση για το πού βρίσκονται τα παιδιά, ο πατέρας απάντησε κάποια στιγμή ότι βρίσκονται με την μητέρα τους στην γιαγιά τους.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ένοπλες Συρράξεις 0

Έτοιμο να σπάσει το ουκρανικό μέτωπο-Forbes : Οι πανικόβλητοι Ουκρανοί διοικητές αναπτύσσουν ανεκπαίδευτες ταξιαρχίες στην μάχη

Η κατάσταση μέσα και γύρω από το Οχερέτινο και την Νοβομπαχμούτοβα είναι τραγική ενώ ρωσική 90η Τεθωρακισμένη μεραρχία...