Κοινωνία

Με 50 τρακτέρ οι αγρότες των Γρεβενών έκλεισαν το κέντρο της πόλης

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, με περισσότερα από 50 τρακτέρ παρέμειναν στο κέντρο των Γρεβενών για λίγη ώρα και συνέχισαν την πορεία τους προς την έξοδο. Επέστρεψαν στη συνέχεια στον Ανατολικό κόμβο της Εγνατίας οδού στο ύψος της Μυρσίνας, όπου και θα αποφασίσουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων τους.

Εν τω μεταξύ με απόφαση της γενικής συνέλευσης το μπλόκο Γρεβενών έκλεισε συμβολικά χθες το απόγευμα την Εγνατία οδό στο ύψος της Μυρσίνας και σήμερα προχωρούν σε δίωρο κλείσιμο του δρόμου σε άλλο σημείο.

Οι αγρότες των Γρεβενών κάνουν ανοιχτό κάλεσμα σε συλλόγους, σωματεία και φορείς να συμπαρασταθούν και να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις που πραγματοποιούνται από τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους της περιοχής, τονίζοντας ότι ο αγώνας που κάνουν είναι ζήτημα επιβίωσης ολόκληρης της τοπικής κοινωνίας.

Οι αγρότες της Δυτικής Μακεδονίας είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ετοιμάζοντας την κάθοδο τους στην Αθήνα για το συλλαλητήριο τονίζει σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο πρόεδρος των αγροτών Γρεβενών Ευθύμιος Σαράντης, υπογραμμίζοντας ακόμα με συντονισμένες κινήσεις και σε κοινό μέτωπο στην Δυτική Μακεδονία, ότι ενισχύουν με δυνάμεις το μπλόκο στο τελωνείο Νίκης στα σύνορα Ελλάδας-Βόρειας Μακεδονίας, το μπλόκο της Καστοριάς στο τελωνείο και στο κτίριο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας όπου παραμένουν από την περασμένη Κυριακή και μαζί τους βρίσκονται και οι ιδιοκτήτες ΦΔΧ.

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ιρανική επίθεση στο Ισραήλ στις 14 Απριλίου 2024
Ένοπλες Συρράξεις 0

Οι Ιρανοί «τρύπησαν» το ισραηλινό σύστημα αεράμυνας Iron Dome σοκάροντας τον κόσμο (Βίντεο)-Γκουτέρες: «Ο πλανήτης δεν αντέχει άλλο πόλεμο»

Πώς κατάφεραν οι ιρανικοί πύραυλοι να διαπεράσουν το υπερσύγχρονο αντιαεροπορικό σύστημα Iron Dome που προστατεύει την...