Κοινωνία

Ρέθυμνο: Προφυλακίζονται κάποιοι από τους κατηγορούμενους για τον βιασμό της 14χρονης

Στα δικαστήρια Ρεθύμνου βρίσκονται σήμερα (13/2) κάποιοι από τους κατηγορούμενους που φέρεται να κακοποιούσαν σεξουαλικά την 14χρονη κοπέλα από τον Μυλοπόταμο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Newsbomb.gr η εισαγγελέας αποφάσισε την προφυλάκισή τους.

Οι απολογίες των 11 κατηγορουμένων για την υπόθεση στον Μυλοπόταμο ξεκίνησαν σήμερα και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για 11 νεαρούς άντρες (με ηλικίες από 17 ως 30 περίπου ετών), εκ των οποίων τρεις κατηγορούνται για βιασμό και 8 για γενετήσια πράξη με ανήλικο, που θα κληθούν διαδοχικά να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους αποδίδονται.

Υπενθυμίζεται ότι είχε συλληφθεί και ένας 38χρονος Πακιστανός, στον οποίο ασκήθηκε δίωξη για βιασμό και προφυλακίστηκε μετά την απολογία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το 14χρονο κορίτσι κατέθεσε χθες Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και κλήθηκε να περιγράψει στην ανακρίτρια όλα αυτά τα οποία έχει ζήσει, αναφερόμενη σε πρόσωπα και καταστάσεις.

Οι Αρχές έχουν στα χέρια τους το κινητό τηλέφωνο του κοριτσιού με πρόσβαση σε όλες τις συνομιλίες και φαίνεται πιθανόν σύντομα και άλλοι εμπλεκόμενοι να βρεθούν στο αστυνομικό τμήμα για καταθέσεις, αφού σύμφωνα με τις επίμαχες συνομιλίες, αρκετοί ήταν οι άντρες που ζητούσαν ερωτικό ραντεβού με το κορίτσι.

Νέα μαρτυρία για τον βιασμό 15χρονης στο Ρέθυμνο: «Αποκλείεται η μαμά να μην γνώριζε κάτι»

Μια νέα μαρτυρία που αφορά την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης του 15χρονου κοριτσιού από τον Μυλοπόταμο Ρεθύμνου, είδε το φως της δημοσιότητας το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Φεβρουαρίου.

Πιο συγκεκριμένα, μια μ ακρινή συγγενής του πατέρα της 15χρονης, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο, μίλησε στην κάμερα του MEGA, δημιουργώντας ερωτήματα για τη μητέρα του κοριτσιού.

«Αποκλείεται η μαμά να μη γνώριζε κάτι. Αποκλείεται. Πήγαινε και το έπαιρνε το παιδί από την αδερφή της στις 5 τα ξημερώματα. Είναι δυνατόν να μην γνώριζε η μαμά;» είπε χαρακτηριστικά η γυναίκα.

Πρόσθεσε πως η μητέρα της 15χρονης ήταν ο λόγος που ο πατέρας του κοριτσιού χώρισε από την πρώτη του σύζυγο, ενώ μίλησε και για ένα από τα πρόσωπα που εμπλέκονται στην υπόθεση. Πρόκειται για τον 23χρονο που επικοινωνούσε μέσω social media με την 15χρονη:

«Επικοινωνούσαμε μέσω Instagram. Είχαμε ανταλλάξει μηνύματα καμιά δεκαριά φορές. Μιλούσαμε, υπήρξε φλερτ, και συναντηθήκαμε δύο φορές. Αυτό ήταν όλο. Δεν έχω καμία σχέση με όσα γράφονται. Περιμένω να καταθέσω στη Δικαιοσύνη».

Την εξέδιδε ο Πακιστανός - Την βίασαν άλλα 11 άτομα

Δεν είχε καταλάβει κανείς τίποτα, ούτε καν η μητέρα της η οποία δεν μπορεί να πιστέψει τον εφιάλτη του παιδιού της και σοκαρισμένη άκουσε τι βίωνε το παιδί από τα χείλη των αστυνομικών.

Η μικρούλα σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε πέσει θύμα 38χρονου αλλοδαπού μαστροπού, υπηκόου Πακιστάν ο οποίος την εξέδιδε σε νεαρούς άνδρες έναντι αμοιβής με το κορίτσι να υπομένει τα πάντα και να μην μπορεί να ξεφύγει από αυτό που ζούσε.

Σύμφωνα με τη έρευνα της αστυνομίας και με την κατάθεση του παιδιού που δόθηκε παρουσία παιδοψυχιάτρου διαπιστώθηκε ο βιασμός της από τον μαστροπό της και η τέλεση γενετήσεων πράξεων από 11 ακόμα άνδρες που πάρα το γεγονός ότι αντίκριζαν ένα μικρό κορίτσι δεν δίσταζα να ξεσπάσουν τις ορέξεις τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο μικρότερος σε ηλικία δράστης είναι ένας 19χρονος Έλληνας. Από τους 12 άνδρες που ασέλγησαν στο κορμάκι αλλά και την ψυχή της είναι 10 Έλληνες, ένας από τη Μολδαβία κι ένας Πακιστανός.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε επειδή ένας πολίτης δεν αδιαφόρησε και σήκωσε το τηλέφωνο του προχωρώντας σε ανώνυμη καταγγελία αρχικά στο "Χαμόγελο του Παιδιού" και στη συνέχεια στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ερωτήματα προκαλεί το γεγονός ότι λίγες μέρες πριν την αποκάλυψη της νέας φρικιαστικής υπόθεσης ο πατέρας της μικρούλας, για τον οποίο είχε δηλωθεί εξαφάνιση, βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητο του με τις αρχές να "βλέπουν" αυτοχειρία. Ωστόσο με την μέχρι τώρα έρευνα δεν προκύπτει κάποιο στοιχείο που να απαντά στο ερώτημα, "γιατί" ενώ δεν έχει κάποια εμπλοκή στη υπόθεση του παιδιού σύμφωνα με την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Η έρευνα των αρχών συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες δεν αποκλείεται να προκύψουν και νέα πρόσωπα τα οποία αντί να προστατέψουν το παιδί, το κακοποιούσαν σεξουαλικά.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ