Κοινωνία

Σόμπολος: Αυτό ήταν το πιο φρικιαστικό έγκλημα-Τον ρώτησα αν έχει δουλέψει σε κρεωπωλείο (Βίντεο)

Ο Πάνος Σόμπολος μίλησε για το πιο φρικιαστικό έγκλημα που έχει καλύψει δημοσιογραφικό αλλά και τη σχέση του με παράνομους της εποχής του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Σόμπολος, μιλώντας στο One, «Το πιο φρικιαστικό έγκλημα που βίωσα ήταν αυτό που συγκλόνισε την Ελλάδα και στο βιβλίο μου το έχω πρώτο. Ήταν η ιστορία του Φρατζή που καταγόταν από μια υπέροχη και καλή οικογένεια. Είχα γνωρίσει τον πατέρα του και τη μάνα του και ο ίδιος ήταν ένα καλλιεργημένο παιδί. Παντρεύτηκε τη Ζωή που ήταν μικρή και το ζευγάρι δεν τα πήγαινε καλά, την στραγγάλισε, την τεμάχισε, πέταξε το τεμαχισμένο σώμα στον κάδο απορριμμάτων που τα βρήκε ένας που έψαχνε για γραμματόσημα. Αυτό ήταν από τα συγκλονιστικότερα! Είχε δημοσιευθεί τότε η φωτογραφία στην εφημερίδα που δούλευα, το τεμαχισμένο πτώμα στο μάρμαρο που το είχαν συναρμολογήσει. Ήταν ακέφαλο γιατί το κεφάλι βρέθηκε μετά σε άλλο σημείο. Με τον Φρατζή μίλησα και συνέντευξη στον αέρα του έχω πάρει. Μάλιστα στον αέρα τον ρώτησα “έχεις δουλέψει ποτέ σε κρεοπωλείο; Πώς τα έκανες αυτά με τρόπο τόσο ακριβή;”. Και μου είπε “Δεν έχω δουλέψει αλλά μπορείς να το κάνεις και εσύ αν πάρεις ένα μαχαίρι”. Έσκυψε το κεφάλι και δεν μου ξαναμίλησε. Ήταν σπουδαστής στην ΑΣΟΕΕ και τον βρήκα ξανά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο όταν με είχαν καλέσει να μιλήσω για το έγκλημα ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως. Είχε πάρει άδεια από τον Κορυδαλλό και ήταν παρών και παρακολουθούσε. Ευτυχώς η ώρα είχε περάσει και έφυγε και δεν άκουσε αυτά που θα περιέγραφα εγώ, αυτά που είχα ζήσει εκεί με το δικό του έγκλημα. Άμα έχεις καλύψει δεκάδες χιλιάδες εγκλήματα ανθρωποκτονίες δηλαδή και τέτοιου είδους περιστατικά, τυχαίνουν και τέτοια».


Τι είπε ο Πάνος Σόμπολος για τον Νίκο Κοεμτζή

Στη συνέχεια ο Πάνος Σόμπολος μίλησε και για τον Νίκο Κοεμτζή. «Θυμάμαι τον Νίκο τον Κοεμτζή ο οποίος έφυγε από τη ζωή. Ο Νίκος που έσφαξε τον κόσμο μέσα στο κέντρο διασκέδασης για μια παραγγελιά. Όταν βγήκε από τη φυλακή βλεπόμασταν συχνά. Μια μέρα που είπε: ''Δε φταίω εγώ ρε Πάνο για το έγκλημα αλλά η κοινωνία και μετά φταίει και αυτό το διαολομεθύσι''. Και το λέω ''το διαολομεθύσι μπορεί να φταίει και η κοινωνία μπορεί να φταίει αλλά αυτό το διαολομαχαίρι γιατί το κουβάλαγες πάνω σου ρε Νίκο;'' Και μου απάντησε το ''είχα για ασφάλεια''! Γι αυτό φωνάζω πάντα και λέω ''μακριά από όπλα. Πιστόλια, μαχαίρια, κουμπούρια. Τίποτα. Μακριά από αυτά. Δε χρειάζεται. Και πολλές φορές λέω πως αν δεν έχει πάνω του το μαχαίρι ή το περίστροφο, θα ρίξει μια μπουνιά, δυο κλωτσιές... Τελείωσε. Ενώ άμα έχεις το διάολο πάνω σου το τραβάς σκοτώνεις τον άλλο και αυτός πάει στο χώμα και εσύ στη φυλακή».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ