Κοινωνία

Ανήλικοι σε κατάσταση αμόκ ασελγούσαν σε γυναίκες και λήστευαν παιδιά στη Λάρισα

Σε κατάσταση αμόκ βρέθηκαν δύο ανήλικοι αλλοδαποί οι οποίοι επιτέθηκαν σε μια ενήλικη και τρία ανήλικα παιδιά στη Λάρισα και προσπάθησαν να ασελγήσουν στις γυναίκες και να ληστέψουν τα αγόρια, ενώ δεν δίστασαν να χτυπήσουν και τους αστυνομικούς που τους εντόπισαν.

Το μπαράζ των επιθέσεων εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, όταν οι δράστες πλησίασαν αρχικά μια γυναίκα και ένα ανήλικο αγόρι και ο ένας έκανε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος της γυναίκας ενώ αποπειράθηκε να αρπάξει χρήματα από τις τσέπες του αγοριού.

Στη συνέχεια, πλησίασαν ένα ζευγάρι ανήλικων παιδιών και ο ένας έκανε γενετήσιες χειρονομίες στο κορίτσι, ενώ ο άλλος αποπειράθηκε να ληστέψει το αγόρι με την απειλή μαχαιριού, χωρίς να τα καταφέρει. Στη συνέχεια, τράπηκαν σε φυγή, όμως εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. που είχαν κινητοποιηθεί μετά τις καταγγελίες των θυμάτων, αλλά αντιστάθηκαν χτυπώντας τους με γροθιές και κλωτσιές, πριν ακινητοποιηθούν με χειροπέδες και κατασχεθεί ένα πτυσσόμενο μαχαίρι στην κατοχή του ενός,όπως αναφέρει το protothema.gr.

Σε βάρος των ανήλικων αλλοδαπών σχηματίστηκε από την Ασφάλεια δικογραφία για απόπειρα ληστείας, απόπειρα κλοπής, προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας, βία κατά υπαλλήλων και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, που έδωσε εντολή να παραμείνουν στα κρατητήρια ώσπου να δικαστούν από το Αυτόφωρο.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ