Κοινωνία

Προφυλακιστέος ο 35χρονος YouTuber που κατηγορείται για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων

Το δρόμο για τη φυλακή πήρε ο 35χρονος YouTuber που απολογήθηκε για περίπου 2,5 ώρες ενώπιον της 17ης ανακρίτριας για το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων κατά συρροή και κατ’ επάγγελμα και το πλημμέλημα της σωματικής βλάβης σε βάρος αδύναμων ανθρώπων με τα οποία συνοικούσε.

Ως μάρτυρες υπεράσπισης του κατέθεσαν 2 άτομα που συμμετείχαν στα βίντεο του, ενώ σύμφωνα με τους δυο νέους συνηγόρους του εμφανίστηκαν και κάποια από τα άτομα ΑΜΕΑ, αλλά η ανακρίτρια δεν δέχτηκε να καταθέσουν καθώς απαιτείται παρουσία ψυχολόγου σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος αναγνώρισε το λάθος του και υποστήριξε ότι η κατάσταση ξέφυγε,όπως αναφέρει το newsbomb.gr. Μάλιστα, φέρεται να είπε πως δεν ήταν παρών σε όλα τα βίντεο, αλλά και πως από τον Αύγουστο είχε σταματήσει κλείνοντας το κανάλι στο youtube γιατί άρχισε να ασχολείται με το tik tok. «Κάποια βίντεο έγιναν χωρις εμένα. Στο σπίτι μου δε μπήκε ανήλικος» φέρεται ν είπε απολογούμενος, συμπληρώνοντας κυνικά πως όσοι συμμετείχαν «είχαν τεράστιο όφελος γιατί έπαιρναν χρήματα και αποκτούσαν followers».

Πάντως, ο κατηγορούμενος φέρεται να αποδέχτηκε ότι κάποιοι από τους συμμετέχοντες είχαν νοητικά ζητήματα, αλλά -σύμφωνα με πληροφορίες- ισχυρίστηκε πως θεωρούσε ότι τους βοηθάει με αυτό που κάνει.

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ