Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Ανέμισε σημαία του Κολοκοτρώνη σε συγκέντρωση κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια στο Βελλίδειο (Εικόνες)

Πολύς κόσμος έχει συγκεντρωθεί στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη, σε εκδήλωση της εκκλησίας κατά του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Πλήθος κόσμου το απόγευμα στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο στην Θεσσαλονίκη στην εκδήλωση που διοργανώνουν τα Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία της πόλης κατά του νομοσχεδίου για τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών. Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα των Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως – Σταυρουπόλεως – Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς.

Σύμφωνα με το newsit.gr, παρόντες είναι οι Μητροπολίτες Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως, Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς, Κιλκίς, Λαρίσης, Βρυούλων, Λαγκαδά και Εδέσσης. Παρών είναι και ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου που έχει πει πως θα καταψηφίσει το νομοσχέδιο.

Ομιλητές είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, ο π. Νικόλαος Χαμαμτζόγλου και η γιατεός Μαγδαληνή Τσολάκη. Δείτε εικόνες από το κατάμεστο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, στις φωτογραφίες του thes.gr.

Στο κάλεσμά του, σύλλογος πολύτεκνων Θεσσαλονίκης ανέφερε: «Συνδιοργανώνουμε και συμμετέχουμε δυναμικά στη συγκέντρωση της Κυριακής 11Φεβρουαρίου και ώρα 16:00 στο Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με την ευλογία των τριών Μητροπόλεων Θεσσαλονίκης, Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως και Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς και διατρανώνουμε τη στήριξη της οικογένειας που πλήττεται βάναυσα από το προωθούμενο νομοσχέδιο.

Ο Σύλλογος μας από κοινού με τα υπόλοιπα Χριστιανικά Ορθόδοξα Σωματεία Θεσσαλονίκης καλούμε όλους τους βουλευτές να καταψηφίσουν το νομοσχέδιο αυτό αναλογιζόμενοι την ευθύνη τους. Ώρα ευθύνης για όλους μας. Δώσε και εσύ με την παρουσία σου στην εκδήλωση στήριξη στο θεσμό της οικογένειας».

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ