Κοινωνία

Μεσολόγγι: "Ενδεχομένως να γνωρίζουν και άλλοι για το φόνο"- Τα συμπεράσματα του Γιώργου Τσούκαλη για τη δολοφονία του Μπάμπη (Βίντεο)

Για το έγκλημα στο Μεσολόγγι μιλάει ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης καθώς οι έρευνες γύρω από την υπόθεση συνεχίζουν αδιάκοπα. 

Ο κατηγορούμενος κρεοπώλης βρίσκεται στη φυλακή, αλλά ακόμα επιμένει πως δεν είναι ο δολοφόνος του Μπάμπη Κούτσικου. Μια σειρά από στοιχεία όμως ξεσκέπεσαν ψέματα και αντιφάσεις του. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να καταθέσουν μια σειρά από άτομα στα οποία ο 50χρονος έστειλε μηνύματα μετά τη δολοφονία. Πρόσωπα με τα οποία συνομιλούσε παλιότερα και το θύμα. Όλα αυτά την ώρα που μια σειρά από ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα. Για το ποιοι γνώριζαν για το φονικό και δεν μίλησαν, αν υπάρχει κάτι που φοβίζει τον κατηγορούμενο μέχρι σήμερα και να υπάρχει εμπλοκή κυκλώματος με φόντο το κυνήγι ενός χαμένου θησαυρού.

Ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» σχετικά με την πορεία ερευνών για την δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.Για τον κατηγορούμενο κρεοπώλη τόνισε ο κ. Τσούκαλης ότι έχει κάνει λάθη και έχει πει ψέματα.

Μάλιστα σύμφωνα με το newsit.gr, o ο ιδιωτικός ερευνητής δεν απέκλεισε στην υπόθεση της δολοφονίας του Μπάμπη Κούτσικου να συνδέεται με αρχαιοκαπηλία, όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν θα εκπλαγώ καθόλου αν αποδειχθεί ότι μέσα στην εξίσωση υπάρχει και η αρχαιοκαπηλία». Τέλος ο Γιώργος Τσούκαλης δήλωσε: «Ενδεχομένως να γνωρίζουν κι άλλοι για τον φόνο του Μπάμπη, δεν θα μου φαινόταν παράξενο αυτό».

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο στόχαστρο των Αρχών βρίσκονται νέα πρόσωπα, των οποίων η δράση φέρεται να σχετίζεται τόσο με τον κατηγορούμενο όσο και με το θύμα. Τι είναι αυτό που τους συνδέει και από πού προκύπτει; Από την πρώτη ανάλυση στα κινητά τηλέφωνα του θύματος και του φερόμενου ως δράστη οι έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. εντόπισαν στοιχεία που τους παραπέμπουν ευθέως στο παράνομο «κυνήγι» αρχαιοτήτων.

Μια δραστηριότητα που αποτελεί κοινό μυστικό ότι έχει λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις στην περιοχή εδώ και πολλά χρόνια. Κατά την επεξεργασία από την ανάκτηση δεδομένων στο κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη, οι Αρχές βρήκαν και ανέκτησαν το περιεχόμενο των συζητήσεων τους που είναι γενικά η αναζήτηση πολύτιμων αντικειμένων, αρχαιοτήτων και χρυσού στην ύπαιθρο.

-Πού μπορούμε να πάμε για να σκάψουμε;

-Πάμε εκεί… Θα σκάψουμε για να βρούμε.

Σε αυτά τα μηνύματα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπάμπης και ο κρεοπώλης μιλούσαν σε συγκεκριμένα πρόσωπα, τουλάχιστον 4 άτομα, εκτός Μεσολογγίου, από Ναύπακτο, Αγρίνιο και Αιτωλικό. Ο κρεοπώλης φέρεται να συνομιλεί με τα πρόσωπα αυτά για μήνες πριν τη δολοφονία του Μπάμπη.

Αντιστοίχως, από την ανάκτηση των δεδομένων στο κινητό κλώνο του θύματος φαίνεται πως και ο άτυχος νέος συνομιλούσε με τα ίδια πρόσωπα για κυνήγι χαμένου θησαυρού ένα μήνα πριν εντοπιστεί νεκρός. Σε αυτά τα νέα πρόσωπα στρέφουν την προσοχή τους τώρα οιΑρχές και αναμένεται να κληθούν για εξηγήσεις. Θα ερευνηθεί η σχέση τους με τον κρεοπώλη και το θύμα, αλλά και οι μεταξύ τους συναλλαγές.

Δεν αποκλείεται η βεντάλια της έρευνας να ανοίξει και άλλο, καθώς δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί η ανάλυση και η επεξεργασία των κινητών τηλεφώνων από τα εγκληματολογικά εργαστήρια.

 

 

Ακολουθήστε το Πενταπόσταγμα στο Google news Google News

ΔΗΜΟΦΙΛΗ